Prijavite se na jednodnevnu edukaciju EU fondovi u sektoru sporta

Vi ste fizička ili pravna osoba u sustavu sporta? Zanima vas kako dobiti bespovratna sredstva iz EU fondova za vašu organizaciju?Želite graditi dvorane, organizirati natjecanja i provoditi kampanje u sportu?

Prijavite se na jednodnevnu edukaciju EU fondovi u sektoru sporta

Tvrtka EU PROJEKTI 25. veljače 2015. organizira jednodnevnu edukaciju na temu „EU fondovi u sektoru sporta“. Edukacija će se održati u Zagrebu, u Almeria Centru na adresi Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati.

Cilj edukacije je po prvi puta sustavno predstaviti mogućnosti financiranja iz EU fondova projekata iz sektora sporta, prikazati koji su uvjeti sudjelovanja u istima te koliki iznosi su na raspolaganju. Sportski djelatnici saznati će sve o financijskoj perspektivi 2014. – 2020., strukturnim fondovima i programima Unije koji su odnedavno na raspolaganju u sektoru sporta i koje dosad nije bilo moguće koristiti za potrebe ovog sektora.

Polaznicima ćemo prikazati nekoliko konkretnih primjera projekata u sportu te način njihove realizacije korištenjem fondova EU u području sporta. Pružiti ćemo konkretne savjete o tome s kojim projektima je moguće aplicirati, imajući u vidu posebne zahtjeve sektora.

Kako priskrbiti bespovratna sredstva?

Edukacija je namijenjena fizičkim i pravnim osobama u sektoru sporta koje žele priskrbiti bespovratna sredstva za infrastrukturu ili dodatne aktivnosti, a  posebno:

– sportskim društvima i savezima,

– klubovima,

– tijelima javne vlasti koja djeluju u sektoru sporta i krovnim organizacijama

– vrtićima, školama i fakultetima,

– udrugama u sektoru sporta i

– drugim organizacijama.

Predavačice su gđa. Ariana Vela te gđa. Ria Bilić iz tvrtke EU PROJEKTI.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, skenirati te je poslati na [email protected]! Nakon zaprimanja prijave, povratno ćemo Vam se javiti te dostaviti daljnje informacije o izvršavanju uplate.

Za rane prijave do 11. veljače 2015. uz uplatu do 11. veljače 2015. odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta. Popust je uključen i za Women in Adria članice. 

foto: eu projekti

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više