Miševi i tipkovnice koji idu savršeno uz naše uredske setove

Vaš je radni stol vaša oaza. To je mjesto za kojim provodite dobar dio dana. Stoga je važno da ga uredite na način da se osjećate ugodnije.

Kako bismo vam uljepšali radni dan, dizajnirali smo uredske setove koje možete pronaći u našem web shopu, a sastoje od polica za papire, pretinca za sitnice, kutija za olovke i držača pisama i to u tri boje: prozirno-zlatnoj, bijeloj i crvenoj, .

Miševi i tipkovnice u kombinaciji s uredskim setovima

Osim što naše uredske setove možete nadopuniti biljkama koje djeluju umirujuće i smanjuju razinu stresa, za one koji razmišljaju o kupovini tipkovnica i miševa,  izdvojili smo i nekoliko takvih koji savršeno pristaju u kombinaciji s našim uredskim setovima.

Miševi i tipkovnice su jedan od osnovnih dodataka potrebnih za rad na računalu, a možete ih naručiti u Mikronis web shopu.

Predlažemo vam miševe poznatih proizvođača (HP-a i Applea) u bijeloj, zlatnoj i crvenoj boji. Ovi bežični uređaji modernog  su dizajna i odlične kvalitete.

Miševi i tipkovnice

 

Tipkovnica je svakako jedna od najvažnijih dodataka za računalo. Donosimo vam žične i bežične tipkovnice poznatih proizvođača HP-a i Applea u bijeloj boji, koje se idealno slažu sa svim našim uredskim setovima.

Miševi i tipkovnice

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -