Novo ime konferencije Digital Takover razotkrit će sve mitove digitalne transformacije

Dr. Nenad Filipović, stručnjak za digitalnu transformaciju i direktor korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, stiže na Digital Takover. U sklopu eventa 12. ožujka održat će predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“.

Digitalizacija kao poslovna prednost

Dr. Nenad Filipović je predavač, voditelj MBA projekta i akademski direktor IEDC – Poslovne škole Bled, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Europi. Riječ je o jednoj od najuglednijih poslovnih škola na svijetu, koja je ujedno i ovogodišnji ekskluzivni edukacijski partner Digital Takeovera.

U predavanju na temu „Mitovi digitalne transformacije“ osvrnut će se na uvriježene stereotipe o promjenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati što se skriva iza njih. Ilustrirat će ključne dileme s kojima se susreće menedžment poduzeća u našoj regiji te izazove prenošenja svjetskih iskustava u naše okruženje. Također, postavit će i ključna pitanja na koja moramo odgovoriti ukoliko želimo u svojem poduzeću iskoristiti digitalnu tehnologiju za pridobivanje konkurentne prednosti.

mitovi digitalne transformacije

Na IEDC – Poslovnoj školi vodi kolegije „Poslovni menadžment“ i „Poslovna etika“, a predavač je i na „Programu digitalne transformacije“, koji daje alate i znanje za uspješno vođenje procesa transformacije. U sklopu programa Filipović vodi i seminar „Leading Disruptive Change“ na kojem otkriva kako mobilizirati cijelu organizaciju i postići uspješnu transformaciju.

Bogato iskustvo

Riječ je o izvrsnom poznavatelju ekonomske situacije u regiji, ali i u svijetu. Osim što je kreator i sukreator brojnih edukacijskih programa IEDC – Poslovne škole Bled, koordinirao je s više od 200 konzultantskih projekata i pružao svoje savjetodavne usluge brojnim međunarodnim kompanijama.

Ujedno je bio i osobni mentor više od 40 izvršnih direktora u Srednjoj Europi, a autor je ili koautor sedam knjiga te više od trideset studija slučaja. Gostuje kao predavač na brojnim poslovnim školama u Europi i Sjevernoj Americi, a obrazovao se na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta.

Magistrirao je na zagrebačkom FER-u u području  računarstva, doktorirao menadžment na Free University of Amsterdam u Nizozemskoj te završio „Stanford Executive program“ na sveučilištu Stanford i „Central and East European teachers program“ na Harvard Business School u sklopu sveučilišta Stanford. Svakako stručnjak od kojeg možemo učiti!

Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto na Digital Takeoveru! Early bird kotizaciju možete osigurati do 10. veljače po cijeni od 1.375 kn.

Redovna cijena iznosi 2.400 kn, a last minute 2.800 kn. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na  službenoj stranici.

Foto: Digital Takeover

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više