Vodeće stručnjakinje FinTech revolucije dolaze na Money Motion

Tim vrhunskih stručnjaka FinTech scene predstavlja Money Motion, najveću regionalnu FinTech konferenciju, koja će se održati 09. i 10. ožujka u Zagrebu. Vodeća FinTech imena na tržištu – ASEE, Monri, UBIK, Mastercard i OTP Banka – udružila su snage u organizaciji ove konferencije kako bi omogućili regionalnim profesionalcima i entuzijastima jedinstvenu priliku za razgovor s globalnim stručnjacima, razmjenu iskustava i znanja i stvaranje relevantnih poslovnih odnosa.

Više od 30 lidera

Money Motion, u partnerstvu s Nexi Grupom, dovest će više od 30 lidera industrije i 50 brendova kako bi razgovarali o sadašnjosti i budućnosti FinTecha – jedne od najdisruptivnijih tehnologija našeg vremena. Sudionici i posjetitelji mogu očekivati dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rješenja na raskrižju tradicionalnog financijskog tržišta i najsuvremenijih tehnologija našeg vremena.

Konferencija se može pohvaliti i istaknutm FinTech stručnjakinjama pa će posjetitelji moći čuti Linh Van Deibel, potpredsjednicu odjela za strategiju i korporativni razvoj u kompaniji Banked, iskusnu stručnjakinju koja je pomogla izgraditi i proširiti četiri različita tehnološka startupa diljem Europe, SAD-a i Bliskog istoka. Nena Dokuzov, voditeljica projektne skupine za novu ekonomiju i blockchain tehnologiju u Ministarstvu za gospodarski razvoj i tehnologiju u Sloveniji, etablirana je stručnjakinja za FinTech, članica i osnivačica World Metaverse Councila i inicijatorica prvog nacionalnog NFT-a u svijetu. Nena je ujedno i članica OECD Savjetodavnog odbora za stručnu politiku blockchaina i potpredsjednica Savjetodavne skupine za napredne tehnologije pri UNECE-u.

Maha Al-Saadi, direktorica za usklađenost i regulatorne poslove u digitalnom ogranku Tradias Bankhaus Scheich, nepokolebljiva je zagovornica usvajanja digitalne imovine, strastvena oko sigurnog usvajanja novih DLT tehnologija. Više od 16 godina iskustva u financijskim uslugama, usklađenosti i regulatornim poslovima pridonijelo je njezinoj dubokoj stručnosti u blockchainu, DLT-u, digitalnoj imovini, CBDC-u i kriptovalutama, DeFi-ju i novim tržišnim strukturama.


Pročitajte više: Ženski startupovi koji dolaze: predstavljamo dvije domaće poduzetničke priče


Upoznajte novitete

Osim velikih imena na glavnoj pozornici, Money Motion dovodi i selekciju obećavajućih rješenja i novih timova u industriji. Oni će svoje ideje predstaviti na startup pozornici i istovremeno se natjecati za novčanu nagradu kako bi osigurali nastavak razvoja svog rješenja.

Money Motion, uz dvije pozornice tijekom dnevnog programa, donosi i poseban networking te izložbeni prostor u ikoničnoj zagrebačkoj Laubi. Za obje večeri tijekom trajanja konferencije, Money Motion priprema jedinstvena iskustva radi kojih ćete doći i dogodine.

Za pristup svim sadržajima konferencije dovoljna je jedna ulaznica koju možete nabaviti na platformi Entrio. Ulaznice izlaze u prodaju u ograničenim serijama. Serije blind bird i super early bird ulaznica brzinski su rasprodane, a nova serija early bird ulaznica u prodaji je po cijeni od 99 eura, a za članice Woman in Adria mreže osiguran je popust od 10% uz kod koji možete dobiti od uredništva.

Plan objave novih serija ulaznica možete pratiti na službenoj web stranici konferencije i na društvenim kanalima – FacebookLinkedIn i Twitter.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -