Za vrijeme inflacije nikad više prilika za osvajanje nagrada

Dobar način da znate u čemu sudjelujete, kao i da ne propustite šansu da se okušate u igri sa nagradama koje bi vam dobrodošle, nudi specijalizirani portal nagradnaigra.com.hr, koji na jednom mjestu objavljuje sve provjerene i aktivne nagradne igre. Ako planirate okušati sreću, trebate znati da su nedavno počele nove nagradne igre. 

Automobili privlače najveću pažnju, ali i manje nagrade privlače kupce 

Velike nagrade, poput automobila, privlače najveću pažnju javnosti, a mnogi trgovinski lanci nude nešto manje, ali i dalje vrlo privlačne nagrade, poput vaučera za kupnju i elektronskih uređaja. Iako živimo u izazovnim vremenima, pokazalo se da posebne ponude, ili nagrade, mogu potaknuti ljude da potroše čak i više nego što su planirali, jer samim tim povećavaju svoje šanse da osvoje neku vrijednu ili korisnu nagradu. 

Imate priliku da osvojite još vrijednih nagrada 

S prvim danima rujna, mnoge tvrtke su započele nagradne igre s ciljem da nas podsjete i motiviraju da prilikom posjeta trgovinama kupimo upravo njihove proizvode. 

Uz omiljene čokolade, možete osvojiti jedno od 3 egzotična putovanja u vrijednosti od čak 5.000 eura, 10 kuhinjskih robota i slatke pakete, a uz higijenske uloške svaki dan vrijedan Dyson stilizator za kosu. U isto vrijeme Cockta poklanja čak 5 vaučera za putovanja, Tifon automobil, jedan trgovački lanac pet potrošačkih kartica od 6.000 EUR, a neke od ostalih nagrada su 20 mobitela i 10 bicikla. Trenutno je aktivno više 20 nagradnih promocija, a njihov broj na godišnjem nivou raste iz godine u godinu. Sve velike i vrijedne igre pratite i na portalu koji objavljuje najnovije nagradne igre


Pročitajte više: WhitePress ima najbolje cijene za stvaranje sadržaja na 30 jezika


Igrajte oprezno – sve je više lažnih nagradnih igara na sreću 

Vodite računa ako vam stigne poruka s pozivom na sudjelovanje u igri s nagradama preko aplikacija kao što su Viber, Facebook ili WhatsApp. Sve poruke koje stižu na vaše privatne profile od nepoznatih pošiljatelja i sadrže link koji vas vodi do navodne nagradne igre, vrlo vjerojatno su dobro organizirane internet prijevare koje za cilj imaju krađu podataka i njihovu zloupotrebu. 

Najlakše ih možete prepoznati po tome što: 

  • Traže podatke o vašoj kreditnoj kartici – nijedna nagradna igra ne bi trebalo da traži podatke o vašem bankovnom računu, to je veliki signal da nešto nije u redu 
  • Obaviještavaju vas da ste osvojili nešto – ukoliko se niste prijavili za određenu nagradnu igru, a obaviješteni ste da ste dobili nešto, vrlo lako možete postati žrtva prijevare ukoliko kliknete na zaprimljeni link 
  • Sadrže pravopisne greške – često ovako organizirane prijevare stižu iz inozemstva, pa se provuku i gramatičke greške i netočne informacije 

Brendovi koji su bili žrtve ovakvih prijevara su Konzum, Samsung pa i HŽ, zbog čega je veoma važno ukoliko primite takvu poruku, da ne poduzimate ništa dok barem ne provjerite na službenim profilima da li takva nagradna igra uopće postoji. Prevaranti očekuju da će potencijalne žrtve, uzbuđene zbog velikog i neočekivanog dobitka, totalno ignorirati zdrav razum i ostaviti im tražene podatke. Zbog toga je vrlo važno da se na takve poruke ne reagira impulsivno. 

Ovo je razlog više zašto da provjerite, na mudar način, je li nagradna igra prava ili lažna, a spomenuti portal će vam u tome pomoći. 


Pročitajte više: Pridružite se najvećoj SEO konferenciji u Europi! Prijave su otvorene


Povećajte šanse za dobitak – pratite nove nagradne igre 

Često se dešava da za neku nagradnu igru saznamo u posljednjem trenutku ili tek nakon što se ona završi. Iako živimo u digitalnom dobu, neke informacije jednostavno ne stignu na vrijeme do nas, zbog čega je važno imati specijalizirane portale preko kojih možete pratiti sve što vas zanima. 

Kada su u pitanju nagradne igre, to je portal za nagradne igre nagradnaigra.com.hr koji redovno objavljuje sve provjerene i aktuelne nagradne igre, uz sve neophodne detalje. Pogledajte njihovu ponudu, pronađite igre koje nude vama zanimljive nagrade i prijavite se već danas. Vaše šanse da osvojite neku od vrijednih nagrada su upravo postale znatno veće. 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -