Nagradni natječaj za Women in Adria članice – osvojite kotizaciju za radionicu Stručno vođenje selekcijskog postupka

Radionica Stručno vođenje selekcijskog postupka – know how za male i srednje poduzetnike osmišljena je upravo za poduzetnike koji su i vlasnici i direktori te imaju specifične potrebe i probleme pri zapošljavanju novih djelatnika.

Namijenjena je, dakle, poduzetnicima koji osobno rade selekciju i zapošljavanje i onima koji žele postati poduzetnici te su im potrebna specifična znanja iz ovog područja.

Radionica će se održati 04. lipnja 2016. godine od 9 do 17 sati u Ustanovi za obrazovanje odraslih Vimal, a predavač je Mirta Škaljac.

Šta ćete naučiti na radionici?

Na radionici ćete naučiti kako raditi stručnu selekciju od početka do kraja, a ne selekciju vođenu simpatijom prema kandidatima ili ideologijom savršenog kandidata.

Dakle, naučit ćete ispravno definirati i analizirati radno mjesto, pisati primamljive, ali i točne oglase za posao, raditi CV selekciju u najkraćem mogućem roku, voditi strukturirani i polustrukturirani intervju sa kandidatima, napraviti najbolji odabir finalnih kandidata te pripremiti program uvođenja radnika u posao.

Stručno vođena selekcija skup je znanja i vještina, alata i metrike koji se koriste u odabiru best fit kandidata. Hrvatskog naziva za „best fit“  nema, ali to bi u prijevodu značilo najbolji kandidat koji će se najbolje uklopiti baš u Vašu tvrtku.

U cijenu kotizacije uključeni su:

  • Cjelodnevna radionica
  • Cjelovit know how u formatu upitnika i obrazaca
  • 1 sat osobnih konzultacija s našom predavačicom
  • 20% popusta na jednu buduću Vimalovu radionicu po izboru
  • Ručak
  • Kava i osvježavajući napitci u pauzama

Kotizacija iznosi 1.200,00 kn. Za rane uplate do 23.05.2016. odobrava se 20% popusta, a članice Women in Adria imaju još dodatnih 10% popusta.

Međutim, za članice Women in Adria pripremili smo i nagradni natječaj u kojem jedna članica dobiva kotizaciju za radionicu.

Sve što treba je napisati smiješnu priču iz područja selekcije i zapošljavanja. Priča treba biti ironična, ali ne i podrugljiva, bez imena i naziva tvrtke te bez diskriminacije prema spolu, dobu ili nacionalnosti.

Priču pošaljite na mail [email protected], a najsmješnija će biti objavljena pod pseudonimom na Facebook stranici Vimal.eu.

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Više o radionici možete naći na stranici www.vimal.eu

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...