Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite darovni paket La Roche-Posay

Sve manje sunčanja i sve jača zaštita od sunca – novo je pravilo za boravak ljeti na otvorenom kojeg se drže poznati Zagrepčani.

Potvrdili su to, među ostalima, Marija Borić, Jelena Pajić, Uršula Tolj, Dunja Mazzocco Drvar, Dina Štern i Vlatka Šimić na edukativnom druženju o zaštiti od sunca pod nazivom Pametni suncobran u parku restorana Catering Kvatrić.

Nužna sve jača zaštita od sunca

Liječnica Anamaria Jović, specijalizantica dermatovenerologije, upoznala ih je s važnošću zaštite od sunca. Pritom je upozorila da se suncu ne bi smjeli izlagati između 10 i 16 sati te da bi dok su na otvorenom, sredstvo za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom te širokim spektrom zaštite od negativnog UVA i UVB zračenja trebali nanositi svaka dva sata.

La Roche-Posay

Ivana Borgudan, stručna predstavnica brenda La Roche-Posay, okupljene je upoznala s linijom proizvoda za zaštitu od sunca Anthelios XL koja je prilagođena odraslima i djeci s osjetljivom kožom.

Riječ je o proizvodima koji sadržavaju Mexoplex, novu generaciju sustava filtera koji kožu učinkovito štite od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka te slobodnih radikala.

La_Roche-Posay2

Za članice Women in Adria pripremili smo i nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jedan od pet darovnih paketa La Roche-Posay koji sadržavaju:  La Roche-Posay Anthelios kremu za lice za zaštitu od sunca 50+ (50 ml) i La Roche-Posay termalnu vodu (50 ml).

Sve što trebate je točno odgovoriti u komentaru ispod teksta na pitanje:

Koje je godine prvi puta lansirana linija ANTHELIOS, prva linija proizvoda sa zaštitom od UVA zraka na tržištu?

Pobjednice ćemo objaviti na našem portalu, a pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Foto: lrppromo.com.hr

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

10 KOMENTARI

  1. Godine 1985. prvi puta je lansirana linija ANTHELIOS, linija proizvoda sa zaštitom od UVA zraka na tržištu. Hvala, Jasminka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više