NLP Praktičarski trening jedino je mjesto prave promjene!

Želite li usavršiti sposobnost razgovaranja s drugima učinkovito i jednostavno uz stvaranje produktivnih međuljudskih odnosa u kojima svi dobivaju? Želite li znati kako sačuvati hladnu glavu u situaciji u kojoj svi drugi gube svoju?

Želite li sami kreirati svoj život, ostvariti ciljeve, postići dugotrajnu pozitivnu promjenu, s lakoćom razumjeti druge ljude i (p)ostati svoji, potrebno je uložiti malo truda u razumijevanje kako sve to funkcionira kroz NLP Praktičarski trening.

NLP Praktičarski trening

Trening se zasniva na provjerenim i visoko učinkovitim metodama te nudi brojne tehnike, alate i ideje koje nam omogućuju shvaćanje kako opažamo svijet, kako uređujemo naše razmišljanje, emocije, jezik i ponašanje. Nastao je kao studija izvrsnosti razvijena iz znatiželje o tome što je to što razlikuje ljude i sisteme koji su odlični, od onih koji su tek prosječni.

Trenutno se koristi u svim spektrima ljudskog djelovanja i namijenjen je svima koji žele bolje komunicirati s ljudima, raditi na osobnom rastu i razvoju, usvojiti pozitivnije navike koje vode uspješnijem privatnom i poslovnom životu, naučiti živjeti vlastitu izvrsnost, kao i za rad s drugim pojedincima, grupama ili organizacijama na kreiranju novih promjena te razvoju i poboljšanju rezultata.

NLP Praktičarski trening

Kroz rad u maloj grupi visoko motiviranih polaznika, u sigurnom okruženju za iskustveno učenje, svi polaznici vježbaju primjenu usvojenog znanja kako bi „izbrusili“ vještine koje s potpunom kompetentnošću mogu primijeniti u raznim svakodnevnim, privatnim i poslovnim prilikama.

Krenite u promjenu. Prijavite se putem linka http://www.sinapsa.com.hr/nlp-prakticarski-trening/ i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto jer NLP trening počinje 27. listopada 2017. Trening vodi Vanja Prvulović.

Za sve WiA članice tu je i popust od 20 %.

Foto: Sinapsa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više