NLP susret generacija unosi promjene u vaš život

nlp susret generacija

Želite li usavršiti sposobnost razgovaranja s drugima učinkovito i jednostavno uz stvaranje produktivnih međuljudskih odnosa u kojima svi dobivaju? Želite li znati kako sačuvati hladnu glavu u situaciji u kojoj svi drugi gube svoju?

Želite li sami kreirati svoj život, ostvariti ciljeve, postići dugotrajnu pozitivnu promjenu, s lakoćom razumjeti druge ljude i (p)ostati svoji, potrebno je uložiti malo truda u razumijevanje kako sve to funkcionira kroz NLP Praktičarski trening.

NLP Susret generacija

Trening se zasniva na provjerenim i visoko učinkovitim metodama te nudi brojne tehnike, alate i ideje koje nam omogućuju shvaćanje kako opažamo svijet, kako uređujemo naše razmišljanje, emocije, jezik i ponašanje. Nastao je kao studija izvrsnosti razvijena iz znatiželje o tome što je to što razlikuje ljude i sisteme koji su odlični, od onih koji su tek prosječni.

Trenutno se koristi u svim spektrima ljudskog djelovanja i namijenjen je svima koji žele bolje komunicirati s ljudima, raditi na osobnom rastu i razvoju, usvojiti pozitivnije navike koje vode uspješnijem privatnom i poslovnom životu, naučiti živjeti vlastitu izvrsnost, kao i za rad s drugim pojedincima, grupama ili organizacijama na kreiranju novih promjena te razvoju i poboljšanju rezultata.

Kroz rad u maloj grupi visoko motiviranih polaznika, u sigurnom okruženju za iskustveno učenje, svi polaznici vježbaju primjenu usvojenog znanja kako bi „izbrusili“ vještine koje s potpunom kompetentnošću mogu primijeniti u raznim svakodnevnim, privatnim i poslovnim prilikama.

15.11. od 18 sati posjetite nas na adresi Castel 1, Bale i saznajte sve o NLP praktičarskom treningu koji ubrzo ponovno kreće. Krenite u promjenu. Prijavite se putem linka http://www.sinapsa.com.hr/nlp-prakticarski-trening/ i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto jer NLP trening počinje 17. studenog 2017. Trening vodi Vanja Prvulović.

Foto: NLP

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...