NLP praktičarski za žene u businessu: Nađi ili izgradi vlastiti stil vođenja!

Žena 21.stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. Ona se svakodnevno nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom, čine ju integriranom u okolinu i potrebe, ali i uspješnom.

Osobno rasti, znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening – koji će omogućiti napredak u svakom segmentu i života i poslovanja.

Inovativni program NLP praktičarski za žene u businessu

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli radni vijek i život omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima, vlastitom razvoju resursa, razvoju resursa djelatnika kao i businessa.

Za ženu 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi  za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, za vođenje vlastitog businessa.

Omogućava napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje ciljeva što privatnih što poslovnih (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.

NLP praktičarski za žene u businessu

NLP PRACTITONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net). Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.

Program je usklađen visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta –  na svim kontinentima.

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovne i urbane žene 21. stoljeća koja kontinuirano raste i napreduje te prati trendove, ali je on i edukacija koja polaznicima omogućava trajni razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursama, razriješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema.

Omogućava bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, definiranje strategija, osviještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi…

Također i prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom bilo privatnom bilo poslovnom, prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, osposobljavanje za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh, moć riječi u dijalogu, ali alate za učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora, osviještavanje važnosti i učinka neverbalne komunikacije, izlaženje iz zone konflikata s ljudima, postizanje asertivnog ponašanja, načina za samomotivaciju i  motivaciju drugih  ljudi, pronalaska vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

NLP praktičarski za žene u businessu

Namijenjen je svim ženama koje žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnog ili poslovnog života za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji, i pogotovo poslovnog okruženja.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama, jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja  percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama, i ciljevima tvrtke ili tima.

Program je visoko kvalitetan i omogućuje široku primjenjivost, s rezultatom podizanja kvalitete privatnog ili poslovnog života, lakoćom življenja i stavljanja u pogon vlastitih vrijednosti i resursa, a sve usmjereno prema ciljevima.

NLP praktičarski za žene u businessu

NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta,businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

OVAJ PROGRAM NAMIJENJEN je poslovnim ženama koje žele unaprijediti svoj posao , edukacijom i usvajanjem učinkovitih modela za upravljanjem i rastom vlastitih sposobnosti, te  osposobljavanjem za  upravljanje i unapređenje vještina i sposobnosti svog tima i  djelatnika, prilagođen hijerarhiji u poslovanju.

Ovaj učinkoviti model sadrži mnogobrojne teoretske i praktične obrasce  koji se temelje  na Humanističkoj psihologiji.

Radi se o dokazanim spoznajama funkcioniranja ljudske percepcije i ljudskih potreba, uz pomoć kojih su definirani i modeli i alati za upravljanje ljudima i  promjenama  za postizanje željenog cilja, kao i prepoznavanjem, upravljanjem i unaprjeđenjem vlastitih resursa.

NLP praktičarski za žene u businessu

Integriranjem znanja i metoda business practitionera u svakodnevni rad s ljudima, rad na sebi, rad na ciljevima postiže se siguran i cjelovit pristup vlastitom poslovanju s ciljem djelovanja na konačan rezultat, rast tvrtke i vlastom integritetu u poslovnom svijetu.

UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA NAJVAŽNIJI JE SEGMENT SVAKE TVRTKE KOJA ZA CILJ IMA NAPREDAK U REZULTATIMA.

Početak edukacije: 27.-29.10.2017.

Trajanje NLP practitionera 18 dana – 130 sati rada.

Treninzi se održavaju vikendom (svaki treći vikend) , petkom od 18-20h., subotom od 9-17h, i nedjeljom od 9-15h.

NLP praktičarski za žene u businessu

Za WIA članice besplatna uvodna NLP radionica CILJEVI, 14.10.2017. , 10-15h.

Besplatnu uvodnu NLP Edukaciju   za WiA članice vodi Melita Manojlović, NLP master trener.

Vaše cijenjene upite i prijave primaju na: [email protected], putem stranice:  http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/edukacija-nlp-prakticarski-jesen-2017/   s naznakom za WIA članice ili telefonom na 091 22 55 88 1.

Foto: Melita coaching

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više