Dođite na edukaciju NLP PRAKTIČARSKI od 22. do 24. rujna

Čovjek 21. stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. On se svakodnevno nalazi pred novim izazovima u poslu koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom, čine ga integriranom u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Osobno rasti, znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening-  koji će omogućiti napredak u svakom segmentu, i života i poslovanja.

Edukacija NLP PRAKTIČARSKI

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli život omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima.

Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja, kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

ON JE DRUGIM RIJEČIMA MUST HAVE ŽIVOTNI TRENING ZA SAMOUPORABU.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom – unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje ciljeva što privatnih što poslovnih (strategije, modeli za osviještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.

Certifikat priznat u cijelom svijetu

NLP PRACTITONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin. Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.

Program je usklađen visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta –  na svim kontinentima.

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovne i urbanog čovjeka  21. stoljeća koji kontinuirano raste i napreduje te prati trendove, ali je on i edukacija koja polaznicima omogućuava trajni razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursama, razriješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema.

Omogućava se bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, definiranje strategija, osvještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi, prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom, bilo privatnom bilo poslovnom.

Prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, osposobljavanje za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh, moć riječi u dijalogu, ali alate za  učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora,  osvještavanje važnosti i učinka neverbalne komunikacije, izlaženje iz zone konflikata s ljudima, postizanje asertivnog ponašanja, načina za samomotivaciju i  motivaciju drugih  ljudi, pronalaska vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

Edukacija NLP PRAKTIČARSKI

Namijenjen je svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnog ili poslovnog života, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji, daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, te je pogodan za ljude koji se bave terapeutski, psihoterapeutima ili drugim vrstama terapije kao osnovno znanje potrebno za rad sa ljudima u svrhu učinkovitog upravljanja terapeutskog procesa.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama, jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursama, motivacijom,  odlukama, i ciljevima tvrtke ili tima.

Program je visoko kvalitetan i omogućuje široku primjenjivost, s rezultatom podizanja kvalitete privatnog ili poslovnog života, lakoćom življenja i stavljanja u pogon vlastitih vrijednosti i resursa, a sve usmjereno prema ciljevima.

Gdje se koristi NLP?

NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

On je osnova za svaki rad sa ljudima, terapeutski rad, coaching i sl.

Za sve WiA članice tu je i određen popust – umjesto 9.000 kn, cijena je 7.500 kn, a vrijedi do 15.08.2017.

Vaše cijenjene prijave, molim pošaljite emailom: [email protected].

Foto: Melita Manojlović

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...