Novi koncepti uređenja interijera i eksterijera uz Havana Bar Design

Brand Havana Bar Design nastao je iz vlastite potrebe vlasnika, supružnika Marijane Knezoci i Željka Glasera, kad su osmišljavali interijer vlastitih ugostiteljskih i hotelskih objekata.

Njihov dizajn sjedećih i lounge garnitura postao je veoma dobro prihvaćen i hvaljen te su ga odlučili učiniti dostupnim i široj javnosti.

Nove kolekcije Havana Bar Designa, inspired by Cuba

Proizvode dizajniraju imajući u vidu poruku koju će oni prenositi i atmosferu koju će stvarati u budućem interijeru. „Dok smo osmišljavali našu prvu liniju inspiriranu Kubom želja nam je bila da u konačnici stvorimo interijer koji će svojim korisnicima pružati osjećaj opuštenosti, ležernosti i udobnosti“, rekla je Marijana Knezoci.

Posebnost brenda Havana Bar Design je u tome što se kompletan asortiman namještaja proizvodi od starih hrastovih greda iz napuštenih drvenih kuća koje vlasnici ne žele obnoviti, već se odluče za prodaju drvene građe. Misija Havana Bar Designa je starim drvenim gredama dati novi oblik i funkciju.

„Volimo taj osjećaj kad znamo da je naša fotelja nekad bila dio doma, da ima svoju povijest i svoju priču. Proizvodnja Havana Bar Design asortimana počiva na načelima ekološke održivosti jer koristi postojeću drvenu sirovinu, reciklira je, i ponovno stavlja u funkciju, bez dodatne sječe i ekspoatacije šumske građe. Havana Bar Design je prijatelj šuma“, nastavlja Marijana.

Havana Rustic Collection

Havana Rustic Collection namijenjena je za interijere i eksterijere, od masivnog drva, rustikalne obrade. Drvo se zaštićuje specijanim premazima – lazurama koji ga čine otpornim na atmosferske utjecaje kao što su: sunce, kiša, vjetar, hladnoća i zbog toga je ovaj namještaj pogodan za ugostiteljske terase, beach barove ali i vrtove i balkone.

Havana Bar Design

Havana Smart Collection

Druga, Havana Smart Collection je eksluzivna linija namještaja, namjenjena za opremanje interijera, od masivnog drva, visokog stupnja obrade.  Za iskonske ljubitelje drveta, udobnosti i estetike.

Kolekcije se sastoje od lounge dvosjeda sa i bez naslona za ruke, lounge fotelja, stolova i stolaca te barskih garnitura, a dostupne su u tamnijoj i svijetlijoj nijansi.

Za sve WiA članice tu je i popust od 10 %, koji se može pridodati i na popuste koje imaju tijekom godine.

Za više informacija posjetite neke od kanala: www.havanabar.hr, www.havanabardesign.com, Facebook stranica Havana Bar Design i Instagram profil Havana Bar Design.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

održivo poslovanje poduzetnika

Hrvatske poduzetnike u održivom poslovanju koče financije. ‘Održivost nije trošak nego...

Glavni razlog zašto se više hrvatskih malih i srednjih poduzeća (MSP) nije okrenulo održivom razvoju je nedostatak javnih poticaja, održivih financija,...