Škotske gajde i izaslanik Mickeya Benettija predstavili novu B.net ponudu u centru Zagreba

Slučajni prolaznici uživali su u centru Zagreba u svirci poznatog samoukog hrvatskog svirača škotskih gajdi Zvjezdana Levingera koji je zajedno sa posebnim izaslanikom Mickeya Benettija uz zvuke poznatih škotskih koračnica najavio povećanje brzina interneta u svim B.net paketima bez promjene cijena za nove korisnike.

Nova B.net kampanja

U duhu nove B.net kampanje u isto vrijeme prodavači u Vip Centru Zagreb Gajeva na poseban su se način, u škotskim odorama, pripremili za subotnju prodajnu gužvu i razveselili kupce.

Nova B.net kampanja

Naime, Mickeyevi ratnici interneta izborili su se da u najnovijoj B.net ponudi svi novi korisnici u Turbo 3D paketu mogu uživati u superbrzom internetu do čak 70Mbit/s za 199 kuna mjesečno što ujedno predstavlja najkonkurentniju ponudu fiksnih usluga na telekom tržištu u kojoj je omjer cijene i dostupnosti diljem Republike Hrvatske, neusporedivo bolji od ostalih ponuda na tržištu.

U istoj ponudi svi novi korisnici samostalnog 1D Internet paketa umjesto 20 Mbit/s surfaju pri brzinama do 30 Mbit/s, 2D paket umjesto dosadašnjih 30Mbit/s nudi brzinu interneta do 50 Mbit/s po istim cijenama kao do sada.

Nova B.net kampanja

Podsjetimo, Vipnet i B.net s vlastitom mrežom nove generacije dostupnom u 430 tisuća kućanstava nudi brzine do 120 Mbit/s, a mreža je već danas spremna za brzine do 1Gbit/s.

Više o samoj ponudi doznajte na web stranici www.bnet.hr.

Foto: Vipnet

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zicer rok za prijave

Požurite: prijave na ZICER akceleratore traju još samo ovaj tjedan

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz...