Od danas novo radno vrijeme trgovina s pauzom za dezinfekciju!

Popuštanje mjera uslijed smirivanja epidemije koronavirusa donosi nastavak poslovanja nekih djelatnosti, ali i novo radno vrijeme trgovina. Uz to, trgovine će tijekom radnog vremena imati pauzu za dezinfekciju kao jednu od mjera zaštite od koronavirusa.

Povezano:

Novo radno vrijeme trgovina

Konzum

Sve poslovnice Konzuma rade dvokratno sukladno odluci Stožera civilne zaštite. Trgovine će od 27.4.2020. raditi od 7:00 do 13:30 sati i od 14:30 do 21:00 h, svaki dan od ponedjeljka do subote. Nedjeljom prodavaonice neće raditi. Isto se odnosi i na uslugu POKUPI. Iako mjere popuštaju, iz Konzuma podsjećaju da se kupci nastave pridržavati mjera preventivne zaštite tijekom kupnje.

Lidl

Svakoga dana između 13:30 i 14:30 sati sve će Lidlove trgovine biti zatvorene kako ne bi došlo do preklapanja radnika iz dvije smjene te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala. Također, neće raditi nedjeljom i blagdanom. Radno vrijeme svih Lidlovih poslovnica pogledajte ovdje

Kaufland

Poslovnice Kauflanda nastavljaju s prijašnjim radnim vremenom od 7 do 22 sata. Pauza za dezinfekciju će biti od 14 do 15 sati, a nedjeljom i praznicima neće raditi.

Spar

Većina supermarketa i hipermarketa SPAR-a radit će od 7.30 do 21 sat, a pauza za dezinfekciju te promjenu smjene bit će do 14 do 15 sati. No na stranicama SPAR-a svakako upozoravaju da za svaku lokaciju detaljnije pogledate radno vrijeme.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -