Što je to poduzetništvo s pričom saznajte na 51. Business Cafeu u Zagrebu

Sljedećeg četvrtka, 21. ožujka u 18 sati u zagrebačkom Hotelu Academia, održat će se 51. izdanje Business Cafea, našeg omiljenog eventa!

Uspješna trojka

Svoje inspirativne poslovne priče na 51. Izdanju Business Cafea ispričat će Krešimir Macan, Ana Lisak i Nikola Vrdoljak.

Krešimir Macan ugledni je hrvatski stručnjak za odnose s medijima i političku komunikaciju te osnivač i vlasnik PR agencije Manjgura. Ana Lisak vlasnica je poznatog cateringa Lisak, a Nikola Vrdoljak je inovativan poduzetnik I suvlasnik vodeće PR i digitalne agencije 404 te direktor programa Weekend Media Festivala.

Nakon razgovora s gostima, sudionike, kao i inače, očekuju pokloni sponzora, preporuka knjiga u sklopu Business cafe Čitaj knjigu kluba te networking.

Druženje uz delicije

Posjetitelji će na eventu moći uživati u kavi koju je omogućila tvrtka Caffemanija te u ukusnim delicijama iz Sana delikatesa te Cateringa Lisak, a osvježenje će pronaći u obliku Sultan pića. Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme, a dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su Nivea – Beiersdorf, Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domella i Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, podcast Surove strasti, časopis i portal Poduzetnik, Plavi radio te blog Čitaj knjigu.

Regionalni medijski pokrovitelji su portali media- marketing.com i bgonline.rs.

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više