Održan najveći Business Cafe do sada

Vodeći networking u regiji, Business cafe, najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele biti, održan je jučer po 29. puta u Zagrebu, u Ray Grill Clubu.

Biti poduzetnik – biti čovjek

Gosti poduzetnici koji su podijelili svoju poduzetničku priču bili su gospodin Branko Roglić, poznati kreativni dvojac Davor Bruketa i Nikola Žinić, te slovenski poduzetnik i motivacijski govornik Smiljan Mori.

Ovaj događaj zabilježio je rekordan broj posjetitelja, njih čak 250 iz 14 gradova i 4 zemlje. Tema 29. Business Cafea u Zagrebu bila je “Biti čovjek – biti poduzetnik”.

Svi su gosti naglašavali UPORNOST i UČENJE IZ POGREŠAKA kao ključ uspjeha, te MENTALNI SKLOP i NESPREMNOST NA PROMJENE uz STRAH OD NEUSPJEHA kao ono što nas sve koči.

Događaj je vodila idejna začetnica i osnivačica Business cafea gđa Kristina Ercegović, vlasnica Zaokreta i autorica knjige Sam svoj gazda, dio uz gošću gđu Irenu Lalić, koja je preuzela licencu za Srbiju i uspješno vodi Business cafe Srbija.

najveći_Business_cafe_1

Nakon više od pet godina zaredom, Business Café je prerastao u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence iz Zagreba prošireno u 5 zemalja regije. Održano je više od 80 evenata u 8 gradova, predstavljeno više od 200 poduzetničkih priča, a više od 10 000 posjetitelja sklopili su više od 10 milijuna eura poslova međusobno.

Generalni sponzor u Zagrebu je Vipnet, a sponzori su Linea Snella Zagreb jug, Nivea Beiersdorf, Biro 59, Argenta te Putujbolje. Partneri su Quantum ICT, Inka Pinka Foto,  Produkcija Pokret, EU projekti, Odvjetnički ured Marijane Babić, Frizerski salon Fensi Šmensi, Irena Herceg make up, Ray i Lido

Sponzori ovog eventa bili su Laurus Slow Spa, EVA filteri za vodu, Bizkoshnica coworking i Bioroot.

najveći_Business_cafe_2

Foto: Business Cafe FB

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...