U Splitu održan prvi hrvatski LadiesIn, druženje se nastavlja ovog petka u Osijeku!

U petak 31.5.2019. održan je prvi Ladies In event, a upravo je Splitski HNK imao čast biti domaćin ovog druženja. Ladies In je event koji se posljednje 4 godina održava u Bosni i Hercegovini, a idejna začetnica je Samira Muratović i njena agencija Altermedia. Događaj je namijenjen  ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života koje uz kazališnu predstavu promoviraju kulturu, networking, te pozitivne životne vrijednosti i iskustva. 

Ladies In se održava u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli i do sad je više od 10.000 žena posjetilo ovaj događaj. U Splitu smo, nakon druženja gostiju i partnera, gledali premijeru baleta “O jednoj mladosti”. Baletni ansambl HNK Split odveo nas je na putovanje kroz vrijeme, sve to u samo jednoj plesnoj dvorani, koja kroz desetljeće mijenja interijere i glazbene ukuse, ali čežnje generacija ostaju iste. Balet se oslanja na dramaturgiju filma Le bal iz 1983. godine, kojega je režirao slavni Ettore Scola.

Prije predstave uzvanici su mogli uživati u kreativnoj ponudi cateringa restorana Dujkin dvor te ukusnim bezglutenskim slanim i slatkim zalogajima iz ponude Moje malo zlato. Uz fina jela prija i fina voda, za što se pobrinula Jana. Piće dobrodošlice nestalo je u trenu, a osigurala su ga vina Plančić. Čokoladno osvježenje pružio je novi King Temptation iz Leda.

Osim predstave, uzvanice su dobile i bogati goodie bag s poklonima naših sponzora i partnera. U vrećici se našlo novo pivo Blanc iz Carlsberga, L.O.V. kozmetika, Pompea čarape, Cicaplast krema iz La Roche Posay, uzorci Nikel kozmetike te primjerak Ladies In BiH časopisa.

Cijelu galeriju s eventa pogledajte na linku.

Sljedeći Ladies In održava se 7.6. u HNK Osijek. Gledamo mjuzikl Sugar, a prije toga se družimo u svečanom foayeu. Rezervirajte svoje mjesto putem linka.

Foto: Boštjan Vučak, Studio Bora

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...