Radionica Andree Cmrečki: Napravite svoj Orašar broš!

Iako je Advent tek počeo ludilo oko baleta Orašar ne prestaje. Tema ovogodišnjeg Adventa je upravo ruska baletna priča pa će na brojnim lokacijama biti postavljene skulpture Orašara, a prigodno će biti okićena i dva božićna drvca, na Trgu bana Josipa Jelačića i na Trgu svetog Marka. Tako smo se mi u daVida’s-u pridružili općem ludilu za ovim predivnim božićnim simbolom.

Povezano: Andrea Cmrečki: “Zašto ne modni dizajn? Svi znamo crtati i kreativno se izražavati!”

Kako mogu izraditi svog vlastitog Orašara?

DaVida’s showroom, na adresi Medveščak 103, ponovo otvara svoja vrata. Dizajnerica Andrea Cmrečki u skolpu vlastitog daVida’s brenda dječje odjeće otvorila je i Školu za dizajn pod nazivom Davidas Tvornica Modnog Dizajna (DTMD). Naravno kako bi sve bilo veselo i u duhu blagdanskog raspoloženja tijekom prosinca, Andrea vodi tematske Radionice DTMD za žene na teme:

  • Orašar broš
  • Ukrasi za bor
  • Moja stylish mašna
  • Savjeti što odjenuti u svečanim prilikama.
Orašar

Svakog četvrtka održava se modna radionica, svaki puta na drugu temu, tako da je bitno pratiti obavijesti na Facebooku i prijaviti se kako biste rezervirali svoje mjesto.

Sve WIA članice ostvaruju 10% popusta za sebe i prijateljicu koju povedu na Radionicu.

U cijenu Radionice uključen je cjelokupan materijal koji vam je potreban za Radionicu kao i piće dobrodošlice tj. čaša crnog vina ili gin tonica.

Orašar

Izrada Orašar broša ili mašne odvija se korak po korak, a svaka polaznica izrađuje svoj primjerak. Svi stignu napraviti barem jedan broš, a nerijetko ih svaka napravi od dva do tri komada, za sebe i prijateljici za poklon.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -