Organizela Vas poziva na radionicu o organizaciji i učinkovitosti

Čini se kako je danas moderno biti ‘pod stresom’ i ‘u gužvi’. Većina ljudi se žali kako nemaju dovoljno vremena, ništa ne stižu i uvijek su u žurbi.

Organizela Vas zato poziva na radionicu „Organizacija vremena, prostora i uma za bolju učinkovitost rada i kvalitetniji život“. Mnogi će reći: „Nemam vremena za još jedan seminar!“ – stoga je upravo ova radionica za Vas!

Radionica će se održati u srijedu 4. svibnja s početkom u 9 sati u hotelu Sheraton.

Imate li vremena za svoj život?

Kako upravljanje radnim vremenom povećava produktivnost? Kako se može steći kontrola nad vlastitim vremenom? Kako steći harmoniju između poslovnog i privatnog života?

Saznajte odgovore na jednodnevnoj radionici o organizaciji i učinkovitosti. Pokrivat će se sljedeće teme – osnova znanja o korištenju vremena, prepreke upravljanju vremenom i kako ih preskočiti.

Osim toga, raspravljat će se o principima i tehnikama bolje organizacije: osvještavanju prioriteta, boljem planiranju i postavljanju ciljeva, fokusiranju te povećanju učinkovitosti. Seminari o organizaciji radnog stola i radnog prostora, organizaciji životnog prostora, kao i suvremeni modeli organizacije radnog vremena zaposlenika u svrhu povećanja produktivnosti, također su dio programa.

Jednako tako, bit će riječi i kako prevladati odugovlačenje te povećati efikasnost i efektivnost na radu. A radionica će završiti temama harmonije poslovnog i privatnog života te različitih alata i aplikacija za vrhunsku organizaciju.

Program traje do 16 sati. Cijena je 1390 kuna, dok članice Women in Adria imaju popust od 20 posto.

Za više informacija možete nazvati na broj telefona 0989481422, a prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] ili putem upitnika na http://organizela.eu/novosti/

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više