Uz Bikini T-B-G budite spremni za plažu u 8 tjedana

Ljeto je iza ugla i osim što se veselimo dolasku godišnjih odmora i dugim sunčanim danima, pomisao na skidanje u kupaći kostim izaziva stres i neugodu skoro kod svake žene.

Zaobljeni trbuščić i celulit na bedrima uobičajeni su pratioci duge zime i proljeće je idealno vrijeme da ih se riješite i bez stresa uživate u svom dugo očekivanom godišnjem odmoru.

BudiFitMama ima novi program zdravog mršavljenja

BudiFitMama, Sunčana Seletković, do sada je pomogla brojnim ženama da izgube suvišne kilograme, dođu u fit formu i steknu kontrolu nad svojim životom, a ovog proljeća je osmislila nešto posebno – potpuno novi, intenzivan program zdravog mršavljenja – BIKINI T-B-G, koji ima zadatak pripremiti vas za ljeto, da ga dočekate bez stresa i nervoze zbog lagane odjeće i skidanja u kupaći kostim na plaži.

Jeste li znali da čak 45% kupljenih kupaćih kostima nikada ne ugleda svjetlo dana? Većina njih su kupljeni za „kad smršavim“ a to „kad“ nikada ne dođe, ili ako i stignu da plaže, ostaju skriveni ispod dugih majica, parea i ostalih suučesnika u skrivanju tijela od neželjenih pogleda.

Ovog proljeća imate jedinstvenu priliku priključiti se Bikini T-B-G programu, promijeniti svoj život, izgubiti suvišne kilograme te s veseljem dočekati ljeto i ponosno prošetati plažom u svom novom bikiniju!

Što je Bikini T-B-G?

Intenzivan i iznimno učinkovit program, iza misterioznih slova u nazivu „T-B-G“ krije kritične točke ženskog tijela. Osim usmjerenosti na mršavljenje u Bikini T-B-G programu naglasak je na oblikovanju i učvršćivanju trbuha, bedra i guze jer su to kritične zone većine žena.

Program je pažljivo osmišljen i kreiran za postizanje maksimalnih rezultata u samo 8 tjedana. Počinje 25. travnja i završava 19. lipnja, prije dolaska ljetnih vrućina i sezone godišnjih odmora.

3 su ključne točke programa koje ga čine toliko uspješnim:

1. Detaljan plan treniranja s video treninzima

Nedostatak vremena jedan je od glavnih razloga loše forme i nakupljenih kilograma. Tko još ima vremena provoditi 5-6 sati tjedno u teretani? No, Bikini T-B-G je program vježbanja koji se jednostavno uklapa u svaki životni stil jer vježbate u svom domu, u vrijeme kada vam to odgovara.

Svakog tjedna čekaju vas 2 video treninga; jedan kardio i drugi trening jačanja i oblikovanja. Treninzi traju samo 30 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem, ali troše kalorije čak 24-48 sati nakon treninga i tako omogućuju brzo i vidljivo topljenje masnih naslaga. Treninzi su kratki, učinkoviti i zabavni. Uključene su mnoge različite vježbe kako se tijelo ne bi naviknulo na iste setove vježbi i tako blokirali napredak.

2. Dvotjedni plan prehrane svaki mjesec

Osim kratkih, intenzivnih i iznimno učinkovitih treninga Bikini T-B-G sadrži i detaljne planove prehrane kreirane od strane magistre nutricionizma, Jelene Pugelnik.

Suprotno očekivanjima, za vrijeme trajanja programa nema gladovanja niti egzotičnih namirnica, dapače, menu je sastavljen od nutritivno bogatih namirnica koje su lako dostupne i cjenovno prihvatljive. Planovi prehrane su tako koncipirani da +idealno nadopunjuju i prate zahtjeve intenzivnih treninga i istovremeno topljenje masnih naslaga.

3. Članstvo u zatvorenoj Facebook grupi

Posljednji, ali ne i manje važan ključ uspjeha Bikini T-B-G programa je članstvo u grupi žena koje su na istom putu kao i vi. Nedostatak motivacije i podrške razlog je odustajanja čak i najposvećenijih vježbačica u klasičnim programima mršavljenja.

Pristup zatvorenoj FB grupi kao okosnici Budifitmama izazova pokazalo se kao odličan alat za održanje motivacije i individualno praćenje svake članice. U grupi sve članice mogu dijeliti svoja iskustva, postaviti pitanje, pohvaliti se, izjadati se, motivirati i uživati u grupi prekrasnih žena s kojima mršavljenje prestaje biti izvor napora i frustracije, već postaje zajednički cilj i zabava.

Osim toga, tu je i podrška profesionalne trenerice i nutricionistice koje će vas kontinuirano pratiti i poticati na vježbanje te uvijek biti na raspolaganju ako imate koje pitanje, nedoumicu ili bilo gdje zapnete.

Kroz 8 tjedana trajanja programa ubrzat ćete metabolizam, otopiti masne naslage i učvrstiti kritične zone na tijelu.

Nemojte da vaš bikini još jedno ljeto dočeka skriven od pogleda. Samo 8 tjedana vas dijeli od vašeg tijela iz snova. Prijavite se na http://bikini-tbg.com/!

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...