Pametna torbica svijet osvaja stilom i funkcionalnošću

Pronaći savršenu kombinaciju ljepote, stila, praktičnosti i funkcionalnosti, stalna je težnja brojnih dizajnera ženskih modnih dodataka. Posebno to vrijedi za torbice, vjernog ženskog pratitelja kako u slobodnom vremenu tako i u poslovnim obvezama.

Torbica već duže vrijeme ne treba biti samo oku ugodna, već se traži da svojim cjelokupnim dizajnom bude maksimalno praktična i funkcionalna.

Spoj luksuznog i pametne tehnologije

Novost na tržištu je prva ženska kožna torbica koja je uspješno povezala luksuzni stil i pametne tehnologije, što ju čini posebno popularnom među poslovnim ženama, kao i onima koje vole putovati.

Torbica sadrži najnovije inovacije iz svijeta digitalne tehnologije, kao što su pretinci u kojima putem wirelessa možete puniti pametne telefone te ostale gadgete, zatim RFDI (Radio Frequency Identification) zaštitu bankovnih kartica te ostalih magnetskih i digitalnih komponenti koje sadrže osobne i povjerljive podatke. Naravno, torbica sadrži i nekoliko pretinaca različitih veličina u kojima se bez problema mogu staviti prijenosna računala, tableti te ostali dokumenti.

Ovu torbicu gotovo je nemoguće izgubiti jer je preko bluetootha možete locirati u svakom trenutku, a i sama će se oglasiti zvukom, kako biste je lakše pronašli. Rijetko tko će se odlučiti na njezinu krađu, jer su dizajneri ponudili mogućnost zaključavanja pretinaca otiskom vašeg prsta.

Foto: Funded Today

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...