Divna manifestacija koja pomaže spasiti mnoge živote

Zagrebačko će jezero Bundek u rujnu ugostiti brojne trkače ujedinjene u jednoj zajedničkoj misiji – borbi protiv raka dojke.

Krajem rujna, točnije 28. rujna 2019., održat će se drugo izdanje humanitarne utrke Europa Donna Zagreb Pink Run, koja je ujedno i najava „ružičastog mjeseca“ listopada, svugdje u svijetu posvećenog borbi protiv raka dojke.

I ove će se godine Pink Run održati pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Moto utrke glasi „Izađi na zrak i pobijedi (m)rak“, a početak programa najavljen je za 16 sati. Očekuje se da će utrke na 5 i 10 kilometara okupiti nekoliko stotina trkača, a popratit će ih edukativni, gastronomski i zabavni programi namijenjeni svim uzrastima.

pink run

Bogat i zanimljiv program prepun aktivnosti za cijelu obitelj potrajati će do kasnih večernjih sati, stoga rezervirajte posljednji vikend u rujnu za ovu divnu i hvalevrijednu manifestaciju. Jer upravo je zdrav način života važan za očuvanje zdravlja i rano otkrivanje bolesti, kao i prevencija za mnoge druge bolesti.

pink run

Budite dijelom Europa Donna Zagreb Pink Run utrke te s organizatorima sudjelujte u podizanju svijesti o važnosti zdravog načina života kojeg čine pravilna prehrana, tjelesna aktivnost, redoviti samopregledi i liječničke kontrole.

Prijave za Europa Donna Zagreb Pink Run utrku nalaze se ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

projekt jednako razvoj

PJR obilježio 10. godišnjicu poslovanja!

Projekt jednako razvoj, hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za projekte Europske unije, obilježila je 10. godišnjicu poslovanja. Koliko je PJR uspješan, govore...
- Advertisment -