Poklanjamo Pozitivan planer! Ostvarenje privatnih i poslovnih ciljeva nikada nije bilo lakše

Polako nam se bliži kraj godine kada ujedno i analiziramo zamišljene naspram ostvarenih ciljeva. Koristite li planer za zapisivanje obaveza, ali i ciljeva? Znate li da rijetko koja osoba ima zapisane ciljeve, osobne ili poslovne. U mnogočemu ste zasigurno ponosni na sebe, ali često se fokusiramo na ono što nemamo ili nismo ostvarili i tako si nepotrebno kvarimo raspoloženje i demotiviramo se za daljnje uspjehe.

Ponekad je dovoljna mala pomoć da bi ostvarili još više i osjećali se još bolje. Upravo tom željom vodila se i Mara Majstorović, urednica portala Samo pozitivno kada je zajedno sa svojim timom kreirala pozitivni planer. Ovaj planer omogućuje vam, uz korištenje ponuđenih alata, ostvariti  zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba.  Jedini uvjet za ostvarenje zadanog  je primjenjivati sve alate. A upravo je primjena pokretač svega što smo učili, čitali i slušali. Bez akcije zaista nema rezultata, a uz planera kao pomoćnika koji stane u svaku torbu nema više izlika i odgađanja.

Cilj planera:

– pozicioniranje i određivanje prioriteta u poslu i životu
– funkcionalno postavljanje ciljeva
– osnaživanje i motiviranje afirmacijama
– stjecanje novih navika

Planer možete kupiti u web shopu portala Samo pozitivno koji predstavlja mjesto okupljanja proaktivnih i pozitivnih ljudi i organizacija koje svojim optimizmom i izvrsnošću žele potaknuti i motivirati druge na djelovanje. Širenjem vrijednosti, modeliranjem uspjeha, umrežavanjem i djelovanjem, međusobno se povezuje s drugim izvrsnim ljudima i stvara poticajnu okolinu. Uspjeh, iskustvo, rezultati i optimizam su polazna osnova za mogućnost predstavljanja na ovom portalu i u udruzi, a svi koji imaju viziju bolje i svjetlije budućnosti u okruženju su dobrodošli!

Osvojite Pozitivni planer

U suradnji s Marom darujemo dvije aktivne članice primjerkom Pozitivnog planera! Potrebno je posjetiti našu Facebook stranicu i ostaviti komentar na ovaj post na temu “što ste zaboravili učiniti jer si niste prethodno zapisali”. Uz komentar potrebno je lajkati i Marinu Facebook stranicu. Dva komentara koja nas najviše nasmiju dobit će po jedan planer. Vaše komentare čekamo do 21.11. do 11h, a pobjednike ćemo objaviti isti dan.

Sve ostale članice ostvaruju 10% popusta pri online narudžbi, a za promo kod potrebno se javiti na [email protected]. Veselimo se vašem sudjelovanju :).

Pročitajte neke od komentara korisnika pozitivnog planera:

“Preporučam ovaj planer svim ljudima koji žele imati motivirajućeg i pozitivnog suputnika u ostvarenju svojih dnevnih i većih ciljeva! Alati koje ovaj planer sadrži osvježenje su i podsjetnik kako zadržati dobar pravac u ostvarenju svojih ciljeva, bilo osobnih, bilo poslovnih!”

“Primijenjeno po uputama i korišteno kroz duži period, urodilo rezultatima i ostvarenim ciljevima.”

“Planer za čistu peticu, sviđaju mi se od početka upute koje nam svima trebaju. Kao podsjetnik kako bi se podsjetili da je balans važan za mentalno zdravlje.”

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više