CareerCentar je hrvatski Linkedin s dodatnim uslugama za tvrtke

platforma za zapošljavanje

CareerCentar je platforma za zapošljavanje nove generacije. U početku su poslove oglašavali u novinama i oglasnicima, zatim su imali fazu razvoja online oglasnika, zatim nove alate koji tvrtkama olakšavaju pregled prijava za posao te posebno online alate za testiranja kandidata.

Danas prelaze na proizvode novije generacije koji tvrtkama i kandidatima pružaju znatno veću podršku u cjelokupnom procesu. CareerCentar tako obuhvaća niz drugih alata nužnih za učinkovito provođenje procesa zapošljavanja.

CareerCentar je primjer tehnološke inovacije za čiju implementaciju nisu potrebni dodatni resursi, koja donosi znatne financijske uštede, a čije prednosti i pozitivni učinci se ostvaruju odmah, s trenutkom kreiranja online korisničkog računa.

Koje inovacije CareerCentar donosi na tržištu rada?

Izazove procesa zapošljavanja možemo podijeliti u 2 osnovne grupe:

1) Kako pronaći osobu koja želi raditi u vašem timu?

2) Kako odabrati (procijeniti) koji je kandidat ili kandidatkinja najbolji/-a za tu poziciju?

CareerCentar integriranim pristupom rješava niz izazova na tržištu rada i donosi niz inovativnih i efikasnih digitalnih alata za tvrtke:

1) Jednostavno je objaviti posao u nekoliko minuta putem online obrasca, povećati atraktivnost oglasa fotografijom ili video materijalom, ali i ciljano pozicionirati oglas pomoću ključnih pojmova – kako bi posloprimci vidjeli baš vaš oglas.

2) Na jednom mjestu tvrtku je lako i jednostavno predstaviti posloprimcima, na moderan i jednostavan način – uz opis tvrtke, fotografije radnog mjesta, video s kojim se želite predstaviti. Na istom mjestu posloprimcima su dostupni i svi vaši oglasi za posao i sve objave (kao primjerice članci o vašoj tvrtki).

3) Moguće je na istom mjestu online testirati kandidate za posao i tako dati priliku većem broju kandidata u selekcijskom procesu. 100 ili 200 kandidata moguće je brzo i kvalitetno procijeniti, uz znatno kraći proces procjene, manje troškove, ali i uštede samim kandidatima (primjerice smanjene troškove puta kod dolaska na testiranje u tvrtku).

4) U drugoj fazi u 2018. uz online testiranje omogućit ćemo i uslugu video razgovora za posao, poboljšati analizu oglasa i testova te omogućiti efikasniju komunikaciju s kandidatima za posao.

5) Savjetodavna podrška tvrtkama koje nemaju odjele za ljudske resurse i trebaju pomoć oko profesionalnog i kvalitetnog modela zapošljavanja bez dodatne naknade.

Platforma koja nudi veliki raspon usluga uz promotivne cijene

Najbolji dio CareerCentra je što uz niz inovacija i prednosti digitalnih rješenja, korisnicima omogućava uštede u procesu zapošljavanja u rasponu od 60% do 90% u odnosu na današnje dostupne načine provođenja cjelokupnog procesa.

Vjeruju kako je bolju konkurentnost tvrtki moguće ostvariti uz napredna tehnološka rješenja i pažljiv odabir kandidata za posao. U dobu digitalnih rješenja, troškovi ne smiju biti prepreka profesionalnom pristupu kod zapošljavanja.

CareerCentar ima promotivne cijene i do 60% popust na godišnje naknade do 31.3.2018. te svakako provjerite u kojoj mjeri bi vam ovaj proizvod mogao pomoći na www.careercentar.com.

Uz online alate za tvrtke, vizija CareerCentra je omogućiti svim studentima i posloprimcima sadržaj bitan za donošenje odluka pri odabiru obrazovanja, karijere i profesionalnog razvoja. CareerCentar je profesionalna društvena mreža, mjesto na kojem se korisnici platforme mogu informirati o ključnim područjima izgradnje uspješne karijere. Uz niz vježbi i online članaka, mogu naučiti kako napisati životopis, pripremiti se za razgovor za posao, povezati se s tvrtkama te pronaći svoj prvi posao.

Sve Women in Adria tvrtke članice do 50 zaposlenih ostvaruju  30% popusta na godišnje naknade za korištenje CareerCentra.

Foto: CareerCentar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više