Pokrenuta crowdfunding kampanja za projekt ISFMF kojim se svijetu želi predstaviti nadolazeći festival u Puli

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka u misiji je promocije važnosti filmske glazbe i njezinih skladatelja.

Cilj održavanja festivala iz godine u godinu jest poticanje kreativne i konstruktivne rasprave o neodvojivoj vezi između filma i glazbe, povezivanje ljudi, savjetovanje, educiranje mladih skladatelja kao i drugih zaljubljenike u filmsku glazbu kroz panele i seminare.

U Puli, od 20. do 22. listopada

Kako su u ovoj priči  mladi talentirani pojedinci posebno važni te kako je prioritet festivala pružiti im pristup glazbeno-umjetničko-produkcijskom networkingu koji festival nudi, pokrenuta je kampanja kojom se žele prikupiti sredstva uz pomoć kojih će se svijet filmske glazbe približiti ovim mladim talentiranim ljudima.

Cilj je pružiti priliku deset studenata iz cijelog svijeta da se pridruže festivalu u Puli od 20. do 22. listopada te za njih stvoriti mogućnost učenja i upoznavanja profesionalaca iz industrije filmske glazbe.

Prikupljena sredstva iskoristit će se za pokrivanje troškova akreditacija i smještaja u hotelu za vrijeme održavanja festivala.

Sa svojom donacijom možete pomoći mladim ljudima postati aktivnim članovima ove kreativne zajednice i dovesti ih na prag njihove buduće glazbene karijere.

Više o tome pročitajte na www.indiegogo.com.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više