Pokrenuta crowdfunding kampanja za snimanje dokumentarnog filma “Rijeke Hrvatske”

Hrvatski biolog, putnik, fotograf, pisac i autor dokumentarnih filmova Goran Šafarek, zajedno sa Šafarek produkcijom u vlasništvu Diane Bartolić pokrenuli su crowdfunding kampanju za dokumentarni film „Rijeke Hrvatske“ u kojoj planiraju prikupiti oko 15.000 dolara koliko im je potrebno za troškove završetka snimanja filma na području cijele Hrvatske.

Svakom donatoru slijedi nagrada

Ovakav model „grupnog financiranja“, u kojem se putem Internet platforme Indiegogo opisuje i promovira idejni projekt snimanja dokumentarnog filma, daje priliku potencijalnim kupcima, pretplatnicima i donatorima da ga zajedničkim radom i ostvare. Kao znak zahvalnosti za pomoć u projektu svakom donatoru u kampanji ponuditi ćemo neku od nagrada.

Osim digitalnog foto albuma sa scenama iza kamere i na lokacijama snimanja, potencijalni donator može izabrati kaširane fotografije s prizorima hrvatskih rijeka, Goranovu knjigu „Drava“. Posebne zahvale na odjavnoj špici filma dobit će osobe koje se odluče za veću donaciju.

U filmu „Rijeke Hrvatske“  uz promociju prirode, ali i Hrvatske općenito, objašnjavaju se razlozi poplava, šteta od poplava, ali i drugih izuzetno važnih procesa. Sva ljepota naših rijeka i života u njima i uz njih biti će prikazana korištenjem i zračnih i podvodnih snimka, a razni prirodni procesi  atraktivnim animacijama.

Trailer filma možete pogledati već sada:

 

Ukoliko se odlučite pomoći realizaciji ovog projekta, uključite se u Indiegogo kampanju.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...