Pokrenuta crowdfunding kampanja za snimanje dokumentarnog filma “Rijeke Hrvatske”

Hrvatski biolog, putnik, fotograf, pisac i autor dokumentarnih filmova Goran Šafarek, zajedno sa Šafarek produkcijom u vlasništvu Diane Bartolić pokrenuli su crowdfunding kampanju za dokumentarni film „Rijeke Hrvatske“ u kojoj planiraju prikupiti oko 15.000 dolara koliko im je potrebno za troškove završetka snimanja filma na području cijele Hrvatske.

Svakom donatoru slijedi nagrada

Ovakav model „grupnog financiranja“, u kojem se putem Internet platforme Indiegogo opisuje i promovira idejni projekt snimanja dokumentarnog filma, daje priliku potencijalnim kupcima, pretplatnicima i donatorima da ga zajedničkim radom i ostvare. Kao znak zahvalnosti za pomoć u projektu svakom donatoru u kampanji ponuditi ćemo neku od nagrada.

Osim digitalnog foto albuma sa scenama iza kamere i na lokacijama snimanja, potencijalni donator može izabrati kaširane fotografije s prizorima hrvatskih rijeka, Goranovu knjigu „Drava“. Posebne zahvale na odjavnoj špici filma dobit će osobe koje se odluče za veću donaciju.

U filmu „Rijeke Hrvatske“  uz promociju prirode, ali i Hrvatske općenito, objašnjavaju se razlozi poplava, šteta od poplava, ali i drugih izuzetno važnih procesa. Sva ljepota naših rijeka i života u njima i uz njih biti će prikazana korištenjem i zračnih i podvodnih snimka, a razni prirodni procesi  atraktivnim animacijama.

Trailer filma možete pogledati već sada:

 

Ukoliko se odlučite pomoći realizaciji ovog projekta, uključite se u Indiegogo kampanju.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više