Algebra- popust za članice

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 22 godina postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 120.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika razne dobi na nekom od studija, MBA programa, seminara i drugih obrazovnih programa.

Algebra je usmjerena na visoko obrazovanje (preddiplomske i diplomske studije), obrazovanje odraslih (cjeloživotno obrazovanje), korporativna školovanja, pomoć srednjoškolcima pri upisima fakulteta i pripremama za maturu, digitalno obrazovanje učenika osnovnih škola i eLearning projekte.

Kao najbolje ocijenjen stručni studij u Republici Hrvatskoj po kriterijima sustava osiguranja kvalitete Agencije za znanost i visoko obrazovanje, provodi preddiplomske i diplomske studije računarstva, multimedije , dizajna i digitalnog marketinga, te MBA program e-Leadershipa u suradnji s jednom od vodećih američkih poslovnih škola, Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani.

Algebra je danas najznačajniji obrazovni partner tvrtki poput Microsofta, Googlea, Oraclea, Cisca, Adobea, Red Hata, VMwarea i mnogih drugih, a ujedno je i članica brojnih eminentnih akademskih inicijativa tih tvrtki koje njezinim studentima osiguravaju brojne prednosti. Sredinom 2014. Microsoft je proglasio Algebru najboljim svjetskim edukacijskim partnerom godine.

WiA članice u školskoj godini 2020./2021. ostvaruju popust na upis programa Digitalne akademije (www.algebra.hr/junior/) i Priprema za državnu maturu (www.algebra.hr/drzavna-matura/) te 20% popusta na programe obrazovanja.

Popis programa obrazovanja dostupan je ovdje.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Ingemark Barbara Meden

IT-evka Barbara Meden: „Odlično mi je u IT-u. Muškarci su jednostavni,...

Barbara Meden je Senior Project Manager u Ingemarku, hrvatskoj agenciji za razvoj softvera koja surađuje s brojnim tvrtkama u jugoistočnoj i...
- Advertisment -