Odaberite neke od ovih blagdanskih poslovnih čestitki, nećete pogriješiti!

Nemate ideje kako poslovnim partnerima čestitati Božić i Novu godinu? Niste jedini, mnogima je stresno smisliti profesionalne, tople i ozbiljne čestitke za blagdane. Blagdanske čestitke je najbolje poslati na služeni mail. Preporuča se da sadržaj poruke bude formalan, osim ako se radi o dugogodišnjim poslovnim partnerima, tada čestitka može biti nešto opuštenija.


Pročitajte više: Snaga dobre poruke je snaga dobre komunikacije


Čestitke bi trebale biti odraz karaktera vaše firme i prilagođene partnerima kojima ih šaljete. Slanje blagdanskih čestitki pomaže vam da stvorite bolji odnos s partnerima, klijentima, zaposlenicima i kolegama.

Svatko od nas voli kada dobijemo srdačnu čestitku. Kod poslovnih čestitki dobro je koristiti izraze poput „hvala“ i „želimo Vam puno uspjeha“. Ovo može biti prilika da partnerima pokažete da cijenite vašu suradnju i da ste zahvalni što surađujete upravo s njima. Donosimo nekoliko primjera kako napisati dobre poslovne čestitke i ojačati vašu suradnju.


Pročitajte više: Božićne čestitke kojima ćete se ove godine istaknuti u moru SMS-ova i mailova


Čestitke za zaposlenike

“Sretan Božić i Nova godina! Hvala Vam na Vašem trudu, bez vas ne bismo bili potpuni. Ove godine, kao i uvijek, bili ste važan dio našeg tima. Nadamo se da ćemo i dalje zajedno graditi uspjehe.”

“Želimo vam najsretnije blagdane! Hvala na svemu što činite za nas! Bez vas ništa ne bi bilo moguće. Vaši prijatelji i kolege iz (ime firme).”

“Ovo blagdansko vrijeme podsjeća nas na to kakva smo obitelj postali radeći zajedno kao tvrtka. Cijelom timu i njihovim obiteljima želimo sretan Božić i Novu godinu.”

“Vaša predanost i trud blistaju poput blagdanskih ukrasa. Hvala vam na svemu što radite za nas. Vaš uspjeh je i naš uspjeh. Nadamo se da ćete uživati sa svojim obiteljima u ovim prekrasnim danima.”

“Ova godina je donijela neočekivane izazove za naše poslovanje. To su bili i vaši izazovi. Hvala vam što ste poslovne probleme rješavali kao da su vaši privatni. S ovakvim timom ne postoji nemoguće! Želimo vam mirne, sretne i tople praznike i veselimo se Novoj godini te uspjesima i pobjedama koje nam donosi!”


Pročitajte više: Zašto ove godine trebate ručno napisati novogodišnje čestitke?


Čestitke za poslovne partnere

“Tim u (ime firme) želi vam mir i radost za Božić i puno uspjeha u nadolazećoj godini! Hvala vam na kontinuiranoj podršci i partnerstvu. Veselimo se suradnji s vama u godinama koje dolaze.”

“Božić je vrijeme darivanja. Mi vam želimo darovati veliko hvala na suradnji. Želimo vam najsretnije blagdane i veselimo se suradnji i uspjesima koje nosi Nova godina.”

“Hvala vam na sjajnom poslu koji smo zajedno obavili ove godine. Sada je vrijeme da se opustimo i proslavimo. Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu.”

“Bilo je fantastično raditi s vama u izazovnoj 2021. Nadamo se ovakvoj suradnji i u nadolazećim godinama. Veliki ste faktor našeg uspjeha i hvala vam na tome. Do sljedeće suradnje, provedite najljepši Božić i Novu godinu.”

“Nadamo se da će se ovih blagdana svi vaši snovi ostvariti, kao što ste i vi ostvarili naše snove tako što ste bili naš partner. Sve najljepše za Blagdane od tima iz (ime firme).”

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -