Poslovne boje za jesen 2012

Hladni jesenski vjetar je već zapuhao  i prvi snijeg već nas je posjetio.

Izrazite svoju jedinstvenost u nadolazećim jesenskim bojama i na radnom mjestu

Ukoliki već niste, krajnje je vrijeme, da si pripremite svoju jesensko-zimsku poslovnu garderobu. Jesensko-zimska odjeća će i ove sezone biti u bojama kao i lani, s tim da će im se pridružiti još pokoja boja. Izgledat ćete vrlo elegantno u: crvenim, ljubičastim, ciklama, kraljevsko plavim, šumsko zelenim, tamno narandžastim i žutim bojama.

Ako su prošle sezone boje bile mirnije, ove sezone su one dobile na svojoj intenzivnosti.

U trendu i u korak sa modom ćete izgledati i u odjeći mekših nijansi boja. Takve boje odjeće djeluju moderno i elegantno. One će činiti vaš izgled privlačnim i neagresivnim. Možete si zamisliti i odijelo ili hlače u boji dunje, majicu ili bluzu u sivoj boji ili nježan pulover u rozoj boji.

U svakom slučaju su boje povezane za vašim značajkama i karakterom. Mekše i nježnije boje će više odgovarati, prije svega, ženama koje su karakterno mirnije i čiji je izgled ženstveniji.

Grey meets Light Lavender

Ukoliko spadate u kategoriju žena koje život “pretiču po desnoj strani”, takve boje će vam izgledati pomalo dosadno.  Vi ćete onda ovu jesen svoj izgled kombinirati sa drugim modnim trendom koji vam nudi, da u svoj izgled unesete jasnije i intenzivnije boje modnih dodataka. Možete si kombinirati žuti šal ili narandžastu torbicu ili kraljevsko plave cipele ili čizme. Isto tako si možete odabrati i bluzu u boji ciklame. Budite  pažljive da sa živim bojama da ne pretjerate. Vaš ljetni izgled sastavljen iz veće količine živih boja, svakako izgleda zanimljivo i osvježavajuće, ali u jesenskom periodu bi tako izgledale prilično vulgarno.

Za ovogodišnju jesen ćete moći izabirati odjeću plave boje, tamnijih nijansi – kao što izgleda nebo ponoći. Djelovat ćete elegantno i u bordo crvenoj ili u boji tamnog grožđa. Ako ste u nedoumici što odjenuti za poslovnu priliku, onda svakako možete odabrati jednu od te tri boje ili njihove kombinacije. U njima ćete izgledati vrlo profesionalno.

 

Get the Chung Look ♥

Ako se zbog različitih uzroka, u odjeći intenzivnijih boja ne osjećate ugodno, još uvijek se možete odjenuti u neutralne boje kao što su crna, siva i bijela. Te boje su za ovogodišnju jesen još uvijek u trendu.

Izaberite svoje boje, kreirajte svoj stil, izrazite svoju jedinstvenost i živite zadovoljno svaki dan. Neka vam boje pri tome svakako pomognu.

Povezani članci:

>>Zima u uredu

>>Kaputi

Jerneja Agić je u Mariboru završila studij na kojem je stekla titulu Inžinjer tekstilno-konfekcijske tehnologije. Nakon studija i diplome nastavila je sa usavršavanjem na području Image Consultinga  u vodećoj školi modnog dizajna i oblikovanja, Instituto Marangoni London, gdje je dobila neprocjenjiva iskustva, te naziv IMAGE CONSULTANT → Savjetnica za imidž. Vlasnica je trgovačke marke OBLECI.SE (OBUCI.SE) sa kojom je ustanovila novi brand (trgovačku marku) ADRIA IMAGE.
ADRIA IMAGE ima licencirane proizvode i usluge australskog poduzeća “Image Innovators”. TAIC kao poduzeće na području savjetovanja za imidž razvija najmodernije i najkvalitetnije proizvode sa kojim su se uvrstili na sami svjetski vrh.
Danas je profesionalni Image Consultant → Savjetnica za imidž. Surađuje kako sa poduzećima (pravnim osobama) tako i sa pojedincima (fizičkim osobama).
Trenutno djeluje na području Slovenije i Adria Regije: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije.

(Foto: Michael Kors)

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više