EBRD vodi poduzetnice na studijsko putovanje u Taipei

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) vas poziva na studijsko putovanje, poslovno povezivanje, edukaciju i posjet sajmu u Taipei-u koje će se održati u razdoblju od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine.

U okviru EBRD-ovog Programa za poduzetnice

Cilj putovanja je okupiti hrvatske poduzetnice koje žele širiti svoje poslovanje na područje jugoistočne Azije, proširiti svoja znanja iz područja digitalnog marketinga te upoznati poduzetnice sa Tajvana kroz posjet sajmu Asia Expo i poslovno povezivanje te umrežavanje.

Studijsko putovanje je organizirano u okviru EBRD-ovog Programa za poduzetnice koji je podržan od strane donatora Taiwan Business-EBRD Technical Cooperation Fund.

Program za poduzetnice se sastoji od nefinancijskog dijela koje savjetodavnim uslugama, edukacijama, mentorstvom i umrežavanjem jača pozicije poduzetnica te potiče njihov rast, i od financijskog dijela koji omogućuje pristup financiranju.

Ukoliko ste poduzetnica i zanima vas sudjelovanje na ovom putovanju, prijavni obrazac zatražite na [email protected] ili [email protected].

Uvjeti za prijavu

Uvjeti za prijavu su da ste direktorica ili menadžerica male ili srednje tvrtke koja je u većinskom privatnom i hrvatskom vlasništvu te da ima pozitivno poslovanje u 2015. i 2016. godini. Tvrtka bi trebala imati potencijal za poslovanje na Tajvanu ili u području jugoistočne Azije te potrebe za dodatnim znanjima iz područja digitalnog marketinga i e-business commercea. 

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više