Uz ovu edukaciju pripremite vašu tvrtku za rast

„Unaprjeđenje poslovnih procesa korištenjem informacijsko-komunikacijske tehnologije“ četverodnevna je edukacija koja će biti održana u Zagrebu, u terminima 7.-8.9. i 18.-19.9.2017. godine, u hotelu Arcotel, Branimirova 29.

Četverodnevna edukacija u Zagrebu

Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete o utjecaju informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT) na poslovanje, poslovnim procesima koji se mogu unaprijediti uvođenjem ICT-a, definiciji poželjnih ishoda pri uvođenju ICT rješenja, odnosu cijene i korisnosti izabranih ICT rješenja, uvođenju promjena u poslovanju uz pomoć ICT-a te unapređivanju odnosa zaposlenih i tehnologije

Edukacija je posebno dizajnirana za poduzetnice i podijeljena je u dva dvodnevna modula.

Pauza između modula dat će vam dovoljno vremena za provjeru onoga što ste naučile na prvom modulu te za korištenje stečenih iskustava na drugom modulu. Također, nećete morati predugo biti odsutni s vašeg posla.

Prvi modul se fokusira na poslovne procese u kojima ICT može donijeti napredak.

Tehnologija može unaprijediti poslovanje samo ako znamo kako poslovni procesi funkcioniraju i ako upotrijebimo tehnologiju da ih pojednostavnimo i učinimo efikasnijima. Govorit će se o izboru ICT rješenja koja najbolje odgovaraju poslovnim procesima poduzetnica raznih industrija.

Drugi modul fokusira se na uvođenje promjene u poslovanju. Nova tehnološka rješenja često zaposlenima predstavljaju opterećenje jer nisu dobro pripremljeni na promjenu, nisu sudjelovali u njenom stvaranju i osjećaju se isključeni iz procesa. Pomoći će vam da osmislite promjenu uz najmanje otpora i najveću korist koju može donijeti uvođenje novih  ICT rješenja.

Edukacija je zasnovana na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka na ovom području. Edukacija je interaktivna i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života, uz goste koji će svojim iskustvom doprinijeti dinamici edukacije. Predavači su iskusni domaći stručnjaci koji dobro znaju kako osmisliti poslovne procese i pronaći odgovarajuću tehnologiju koja će unaprijediti razvoj i rast poslovanja.

Edukaciju je razvila tvrtka APPLICATIO Training & Management (Njemačka), a održat će ju Andrea Vugrinović i Kristijan Zimmer.

Edukacija je većim dijelom subvencionirana od strane Taiwan Business–EBRD Technical Cooperation Fund, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, materijale i obroke.

Da biste se prijavile, ispunite prijavni obrazac i pošaljite ga na: [email protected] i [email protected], a nakon toga dobit ćete podatke za uplatu kotizacije. Prijave se primaju do 4.9.2017., a broj mjesta je ograničen. Dodatna pitanja uputite mailom ili na telefon  01 6000 310.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -