Preuzmite kontrolu nad računom uz novu Tele2 dvostruku promociju

Tele2 je započeo novu promotivnu kampanju za privatne i poslovne, nove i postojeće korisnike koja uključuje dvostruku količinu minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa u odabranim Mix tarifama. Novost koja je omogućena svim korisnicima Mix tarifa je potpuna kontrola potrošnje podatkovnog prometa u Tele2 mreži. U Mix tarifama korisnik tako može koristiti ugovoreni podatkovni promet pri punoj brzini, a kad ga potroši jednostavno odlučiti želi li dokupiti dodatni podatkovni paket ili ostati u okviru svoje mjesečne pretplate.

Uz novu Tele2 dvostruku promociju dobivate omjer vrijednosti i novca

“Postojeći korisnici naših Mix tarifa vrlo su zadovoljni jer žele vrijednost za novac, kao i pouzdanu kontrolu mjesečnih troškova bez kompromitiranja kvalitete ili brzine podatkovnog prometa. Korisnici mogu u stvarnom vremenu vidjeti koliko su podatkovnog prometa potrošili u svom paketu, tako da su uvijek zaštićeni od neočekivanih dodatnih troškova. Sada novom ‘dvostrukom’ promocijom Mix tarifa i pogodnostima koje nudimo pri kupnji smartphone uređaja pozivamo sve kojima su izvrsne cijene i kontrola mjesečne potrošnje važni da iskoriste ovu priliku” – rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

Za 99 kuna mjesečno i 99 kuna jednokratno, korisnik koji potpiše ugovor na 24 mjeseca u tarifi Mix 75 dobiva 500 minuta razgovora, 500 SMS poruka i 1 GB podatkovnog prometa uz odličan LG L Bello smartphone uređaj, koji u ovoj promociji dobiva za 514 kuna povoljnijoj cijeni.

Promotivna cijena Samsung Galaxy S4 smartphonea

Za 159 kuna mjesečno, te jednokratnu uplatu od 199 kuna pri sklapanju ugovorne obaveze na 24 mjeseca korisnik će u tarifi Mix 100 moći koristiti 1000 minuta za razgovore, poslati 1000 SMS poruka i surfati nesmetano uz 2 GB podatkovnog prometa, a užitak će biti veći jer će se sve odvijati preko sjajnog Samsung Galaxy S4 smartphonea čija cijena je tijekom ove promocije povoljnija za 660 kuna.

Prilika koju ne treba propustiti u promociji pretplatničkih tarifa od tarifa Mix 125 pa na više, su dodatne pogodnosti na mjesečne naknade uz već dvostruke količine minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa. Ovu priliku mogu iskoristiti svi koji prenesu broj u Tele2, odluče prijeći sa bonova na pretplatu ili produljiti postojeću pretplatu u Tele2 mreži.

Za više informacija posjetite www.tele2.hr ili Tele2 prodajna mjesta. Promocija traje do 31.03.2015.

 foto: Tele2

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...