Prijavite se na trening – “Pripremite studiju izvodljivosti i CBA!”

Pozivamo Vas na sudjelovanje u trodnevnom, potpuno praktičnom treningu  o pripremi infrastrukturnih i drugih projekata veće vrijednosti pod nazivom „Praktični trening: Pripremite studiju izvodljivosti i CBA!“ koji će se održati 17., 18. i 19. lipnja 2015. u Zagrebu u prostorijama Učilišta EU PROJEKTI u učionici (Ulica grada Vukovara 284, Almeria Centar – Uredski prostori D, 3. kat).

Praktični trening

Radi se o prvom potpuno praktičnom trodnevnom edukativnom programu za izradu studije izvodljivosti te analize troškova i koristi (Feasibility Study i Cost-Benefit Analysis), kao ključnih dokumenata za pripremu svakog većeg i ozbiljnijeg projekta koji se financira iz EU fondova, nacionalnih sredstava ili putem kredita. Trening se provodi kroz praktične vježbe u dva dijela:

  • individualna priprema polaznika putem elektronski dostavljenih materijala; te
  • edukacija u sklopu koje ćete za svaki pojedini dio studije izvodljivosti dobiti upute o tome kako ga pripremiti, konkretan primjer napisanog sadržaja te vježbu koja će vam omogućiti da samostalno pristupite ispunjavanju studije.

Odaberite ovaj trening ukoliko želite:

  • učiti od vrhunskih stručnjaka s portfoliom većim od 200 milijuna eura
  • raditi na praktičnim primjerima
  • vidjeti kako izgleda studija za javni i privatni sektor
  • naučiti kako i gdje pribaviti informacije potrebne za izradu studije

Ovaj trening održavamo samo četiri puta godišnje pri čemu smo broj polaznika limitirali na 15 po grupi kako bi osigurali kvalitetu rada i praktičnih vježbi stoga Vas pozivamo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Cijena i prijave

Cijena sudjelovanja na treningu iznosi 6.500,00 Kn, plativo u dvije rate bez kamata temeljem računa za predujam/predračuna izdanog od strane Učilište EU PROJEKTI. Polaznicima iz iste organizacije i redovitim klijentima odobravamo dodatnih 1.000,00 Kn popusta!

Detaljnije informacije o treningu možete pronaći u nastavku:

Ukoliko se želite prijaviti, isprintajte prijavnicu, ispunite je, skenirajte te pošaljite na [email protected]! Nakon zaprimanja prijave, povratno ćemo Vam se javiti te dostaviti daljnje informacije o izvršavanju uplate.

Prijave zaprimamo najkasnije do 16. lipnja 2015. a za rane prijave do 5. lipnja 2015. uz uplatu do 6. lipnja odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike treninga.. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Članice Women in Adria dobivaju 10% popusta!

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više