Tri proizvoda naših članica koji se moraju naći u vašoj torbi

proizvodi za njegu

Užurbana svakodnevica često dovodi do toga da zaboravimo na neke male, ali važne korake u danu koji nam pružaju zadovoljstvo i potrebnu korisnost. Već je dobro poznata činjenica da mnoge žene u svojim torbama nose velike količine manje ili više potrebnih stvari koje, uvjerene smo, nekad nekome zatrebaju. Donosimo tri proizvoda koji će mjesto u vašoj torbi zaslužiti iznimno jednostavnim korištenjem, praktičnošću i učinkovitošću.

Formula za zdravlje

Neispavanost i stres stanja su dobro poznata gotovo svima. Takva životna rutina koja dovodi do oslabljivanja organizma može uvelike naštetiti kvaliteti života. Hrvatska farmaceutska tvrtka Orange and Green donosi rješenje u obliku formule koja jača imunitet.

Imunoalfa su tablete kozjeg i kobiljeg mlijeka sa dodatkom ljekovitog bilja koje svojim sastavom uvelike pomažu u boljem funkcioniranju organizma. Sastojci Imunoalfa tableta snažno jačaju imunitet, suzbijaju alergije te omogućavaju detoksikaciju.  Osim toga, ova antikancerogena formula normalizira probavu i otklanja nesanicu, a pomaže i u rješavanju problema razdražljivosti, nemira, zamora i potištenosti.

Prepoznat zbog kvalitetnih i djelovornih sastojaka, ovaj proizvod osvojio je zlato na Međunarodnoj izložbi INOVA 2017. za inovativne proizvode.  Imunoalfa je uspješan saveznik u borbi za zdraviji i kvalitetniji život koji će nakon kratkog korištenja nenametljivo zauzeti jedan dio vaše torbe.

Praktična zaštita od sunca

Topliji mjeseci donose nam neizbježnu izloženost suncu. Iako ono donosi i mnoge dobrobiti, njegove štetne zrake mogu povećati rizik od pojave kožnih tumora i preranog starenja kože. Zato je važno kožu zaštititi na adekvatan način.

Sunforgettable je preparat u obliku pudera koji se četkom lako nanosi na lice i ponovno primjenjuje tijekom dana. Može se koristiti i na našminkanom licu te na taj način obnaviti zaštitu kože u svakoj prilici. Također, preparat je vodootporan u trajanju od 80 minuta, što nam daje još bolji razlog da ga ubacimo u torbicu te uvijek imamo kraj sebe.

proizvodi za njegu

 

Očuvajte svoju tehnološku igračku

proizvodi za njegu

Naš najvjerniji partner u rješavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza najčešće je – mobitel. Koliko god je teško priznati, bilo bi iznimno zahtjevno vratiti se u vrijeme prije pametnih telefona, tableta i raznih tehnoloških pomagača koji nam olakšavaju komunikaciju. Upravo zato, važno ih je održavati, ali i prilagoditi sebi.

Mobitel i tableti su puni nečistoća te tako pogoduju razvoju bakterija i direktna su prijetnja zdravlju. Mobyclean vlažne maramice višestruko su nagrađivana inovacija prikladna za čišćenje svih vrsta mobilnih uređaja te tablet računala. Osim rezultatima, ove maramice osvojit će vas laganim mirisom breskve koji nakon čišćenja ostaje na vašem mobitelu. Kompaktno pakiranje omogućuje brzo i efikasno rješenje koje je prikladno za svaku torbu.

Ovaj međunarodno priznati proizvod dostupan je i u personaliziranoj verziji. Naime, Mobyclean vlažne maramice moguće je naručiti s dodatkom logotipa. Ovaj nadasve koristan proizvod na taj način pruža jedinstveno iskustvo za svakog korisnika mobilnih uređaja.

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

FABUspot zagreb

Jeste već primijetile novo cool mjesto u Ilici? Evo o čemu...

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije...
- Advertisment -