Doživite Amsterdam u zimskom izdanju uz povoljne cijene leta i smještaja

Malo je onih koji posjete ovaj veličanstveni grad, a da se ne žele ponovo vratiti. I sami smo ga posjetili i to nekoliko puta. Amsterdam nudi za svakog ponešto: bezbroj muzeja, multinacionalnih restorana, kafića i zabavljača nalazi se na svakom koraku. Dovoljno je i malen da se možete prošetati do svih glavnih atrakcija i tako upijati atmosferu grada koji ima 160 kanala i čak 90 otočića.

Amsterdam – grad beskonačnih znamenitosti

Ono što je must see je svakako glavni trg Dam, Kraljevska palača, šarena tržnica cvijeća na Singleu, Kalverstraat kao glavna trgovačka ulica, Spui i trg Leidseplein. U Amsterdamu se turisti  osjećaju slobodno i sigurno u isto vrijeme, a malo koji grad na svijetu pruža taj osjećaj. Krivo je mišljenju da je Amsterdam isključivo grad burnog noćnog života, čuvenog red light districta i dom kafića s “posebnom” ponudom. Ako ništa od toga ne iskusite i dalje će vam boravak ovdje biti sjajan.

Mnogima je nezaobilazan i posjet kući Anne Frank, no ulaznice preproučujemo kupiti online kako biste izbjegli gužve koje su zaista velike u svako doba godine. Romantičari će uživati u vožnji brodom po kanalima, ovo je i super prilika odmoriti noge, a ne prekinuti razgledavanje.

Instagram friendly grad

Ljubitelji fotografije neće se moći odlučiti koji prizor uslikati od tisuće kanala, cvijeća, retro bicikla i predivnih zgrada. U gradu se nalazi i pregršt kafića koji su kao stvoreni za lagani brunch uz super pogled i interijer poput Coffe & Coconuts ili Kattencafe Kpjes za ljubitelje mačaka i fora deserata.

Posjet Amsterdamu ne mora biti ni skup. Agencija Putujbolje trenutno nudi paket s 3 noćenja i doručkom u hotelu 4* te povratnim letom iz Zagreba. Paket za dvije osobe iznosi 454 eura, a uključuje i zrakoplovne pristojbe te ručnu i predanu prtljagu. Ponuda se može kupiti do 29.1.2019., a vrijedi za period putovanja 21. – 24.2.2019.

Možete ih kontaktirat na [email protected] za sve dodatne informacije i rezervaciju.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više