Uskoro radionica koja spaja customer experience i inovacije

Cjelodnevna radionica pod naslovom “Inovacije i Customer experience” održat će se 17.rujna u Zagrebu u organizaciji norveške konzultantske kompanije VINCO.

Povod za radionicu koja se bavi upravo ovim temama činjenica je da se poslovanje kompanija bitno mijenja te da su orijentiranost na klijenta i inovacije sve veći fokus. Ne iznenađuje to, jer sve velike kompanije poput Amazon-a, Johnson&Johnson-a, Uber-a… svoj uspjeh izgradile su upravo na Inovacijama i Customer experience-u.

Graditi Inovacije u današnjem svijetu čini se veliki izazov – jer mislimo da je sve što je moglo biti kreirano već i napravljeno. No, kada savladamo proces razmišljanja u inovativnom smjeru i stavimo klijenta u središte pozornosti lako ćemo doći do novih ideja koje klijenti trebaju, a koje donose konkurentsku prednost svakoj organizaciji.

Inovacije i Customer experience 1

U svijet Inovacija i Customer experience-a uvest će nas vrsni predavači: Barbara Salopek i Vedrana Tonković. Obje iza sebe imaju zavidne dugogodišnje karijere u međunarodnim korporacijama, te će polaznicima svakako ponuditi više od teorije. Znanje o tome kako uspješno u organizaciji uspostaviti Inovativnu klimu usmjerenu na klijente, koje su sve prepreke i kako ih savladati, Barbara i Vedrana prenijet će polaznicima ove radionice.

Iako su Inovacije i Customer experience izuzetno aktualni u današnjem poslovnom svijetu, ovo je prva radionica koja spaja upravo te dvije teme.

Više detalja i prijave potražite na linku.

WiA članice ostvaraju 20% popusta. Za promo kod javite se na [email protected]

O predavačima

Barbara Salopek, osnivač je i direktor VINCO konzultantske kompanije te Zagrepčanka s norveškom adresom i preko desetogodišnjim iskustvom u radu s inovacijama u Norveškoj. Nakon što je u Zagrebu završila Ekonomski fakultet te stekla radno iskustvo u velikim telekomunikacijskim tvrtkama, odlučila je karijeru nastaviti u ovoj skandinavskoj zemlji.

Barbara je ove godine izbrana kao jedna od 20 talenata u program „Bergen Opportunity“, namijenjen talentiranim osobama s imigrantskim porijeklom. Također doznajemo da će u listopadu gost predavač na TEDxBergen-u. Barbara, danas osim što vodi svoju tvrtku, ima i svoj kolegij na norveškoj poznatoj visokoj poslovnoj školi BI.

Inovacije i Customer experience 2

Vedrana Tonković iskusni je ekspert na području Customer Experience-a. Vedrana iza sebe ima bogatu leadership karijeru u hrvatskim međunarodnim tvrtkama I to na pozicijama Direktorice Market managementa, CRM managera te product managera . Uspješno je vodila i realizirala brojne projekte na temu CX-a i razvila široko znanje na strateškim pozicijama CRM-a, Customer experience-a i marketinga . Vedrana je svoje iskustvo u proteklih 19 godina izgradila u vrlo kompetitivnim industrijama telekomunikacija i osiguranja- iskustvo je to koje lako može pretočiti u jedinstvenu vrijednost za druge tvrtke.   

Inovacije-i-Customer-experience

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plaćanje PDV-a po ostvarenoj naplati

Zašto mjera plaćanja PDV-a po ostvarenoj naplati treba ostati i nakon...

Udruga poreznih obveznika Lipa priopćila je kako Vladina mjera plaćanja PDV-a po ostvarenoj naplati bi, umjesto prema izdanim računima kako je...