RIS Software poduzetnicama Women in Adria nudi popuste na tehnološka rješenja za ostvarenje poslovnih ambicija

Smatrate da bi vaši poslovni procesi mogli biti brži, jednostavniji, povezaniji, štedljiviji i efikasniji? Naišli ste na tehnološki problem i ne pronalazite rješenje? Možda imate novu ideju za primjenu tehnologije i tražite partnera za realizaciju? Ne znate odakle krenuti?

RIS Software je tehnološki partner koji razumije izazove i potrebe poduzetnica u digitalnom svijetu. S bogatim iskustvom i stručnošću u području softverskog razvoja poslovnih i tehnoloških rješenja, RIS Software pruža podršku poduzetnicama koje žele digitalno transformirati svoje poslovanje.

Digitalna transformacija preduvjet je za uspješno poslovanje

Sve je više poduzetnica koje prepoznaju važnost digitalne transformacije za uspješno upravljanje poslovanjem.

U tome im pomaže RIS Software, renomirana IT tvrtka koja je odlučila podržati i inspirirati poduzetnice članice Women in Adria kroz svoju posebnu ponudu za digitalizaciju poslovanja uz Ensolva inteligentno rješenje za nabavu i Faros ERP sustav za pametno upravljanje poslovanjem:

  • 30% popusta na Ensolva prodajne ili nabavne e-aukcije – Ubrzajte i pojednostavite vaše poslovne transakcije koristeći našu intuitivnu platformu,
  • 15% popusta na sve Ensolva module – Iskoristite snagu naše napredne tehnologije kako biste optimizirali nabavne procese i povećali vašu konkurentsku prednost,
  • 30% popusta na usluge konzultacija, analize, implementacije i edukacije za Faros ERP sustav.
  • Trajni popust od 15% na Faros ERP licence,
  • Usluge tvrtke RIS dostupne su i uz potporu Vaučera za digitalizaciju poslovanja za izradu strategije digitalne transformacije.

Individualni pristup razvoju rješenja

RIS Software svakoj tvrtki pristupa individualno i razvija rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama njenog poslovanja. Svaka poduzetnica može zakazati prvu besplatnu konzultaciju s ekspertima iz RIS Softwarea kako bi bolje razumjela kako tehnologija može poboljšati njeno poslovanje.

U okviru implementacije je i edukacija kako bi se nove korisnice osnažile i stekle potrebno znanje za uspješnu primjenu tehnoloških rješenja.

Digitalna transformacija nije samo korak naprijed u poslovanju žena poduzetnica, ona je ključni faktor za dugoročni uspjeh!

Ako ste poduzetnica koja teži digitalnoj evoluciji, RIS Software je vaš pouzdan partner na tom putu.

Krenite prema digitalnom uspjehu i kontaktirajte RIS Software danas [email protected]!

Posjetite našu web stranicu na www.ris.hr!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -