Skeniranje i ispis: sigurnije i učinkovitije uz Epson Print Admin

Tvrtka Epson objavljuje da je svojim proizvodom Epson Print Admin zakoračila u svijet softvera za upravljanje ispisom.

Za jednostavno upravljanje na daljinu

Ovo poslužiteljsko rješenje omogućuje srednjim i malim tvrtkama te velikim poduzećima da poboljšaju sigurnost dokumenata provjerom autentičnosti korisnika na uređajima te da nadziru troškove ispisa i skeniranja. Upotreba rješenja Epson Print Admin je intuitivna, a proizvod je osmišljen za jednostavno upravljanje na daljinu, pri čemu bez problema funkcionira s postojećom arhitekturom i uređajima, pa je kompatibilnost zajamčena.

Epson_Print_Admin2

Svi klijenti mogu isprobati ovo inovativno rješenje uz besplatnu licencu za najviše dva uređaja. Dostupne su dodatne licence za jedan, pet, 20 ili 50 uređaja za najveću fleksibilnost.

Epson Print Admin omogućuje korisnicima da iskoriste prednosti Epsonove nagrađivane tehnologije poslovnog tintnog ispisa, osmišljene kako bi tvrtke smanjile količinu otpada, potrošnju energije te emisije CO2 i ozona, kao što je navedeno na stranici: www.epson.eu/maketheswitch.

Provjera autentičnosti korisničkog profila štiti od neovlaštene upotrebe vaših uređaja, čime se stvara sigurno okruženje za ispis, skeniranje i kopiranje. Nakon provjere autentičnosti zaposlenici mogu koristiti prilagođeno korisničko sučelje na kompatibilnim uređajima, što znači manje vremena potrošenog na pronalaženje pravih funkcija i više vremena za posao.

Epson Print Admin

Moguće je postaviti obavijesti kojima će se korisnici informirati o odgovornom ispisu. Na taj način možete korisnike upozoriti u trenutku pripreme zadatka ispisa i spriječiti nepotrebni ispis u boji kojim bi se potrošilo previše tinte. Ugrađena pravila za smanjenje troškova i prilagođeni tijekovi rada skeniranja jednim dodirom tipke tvrtkama omogućuju potpuni nadzor nad dokumentima koji se ispisuju i skeniraju.

Široka paleta izvješća i analitika omogućuje potpunu transparentnost i zahvaljujući tome tvrtke mogu prilagoditi svoja pravila ispisa i potaknuti korisnike da ispisuju na ekonomičan i štedljiv način. To rješenje omogućuje i jednostavno upravljanje proračunom jer se troškovi ispisa mogu pratiti i smanjivati dodjelom kodova za naplatu uz pomoć kojih možete pratiti količinu ispisa po mjestima troška.

Epson_Print_Admin3

Patrick Perrot, voditelj razvoja tržišta u tvrtki Epson Europe, izjavio je: „Ovime nastavljamo uspješnu strategiju ponude cjelovitih rješenja za tvrtke. Uz arhitekturu Open Platform za poslovne tintne pisače, rješenje za upravljanje većim brojem uređaja, Epson Device Admin i upravljane usluge ispisa za male i srednje tvrtke, Print365, proširili smo ponudu usluga ispisa s dodanom vrijednošću za tvrtke, koje omogućuju smanjenje troškova i ekološki su prihvatljive.”

Rješenje Epson Print Admin sada je dostupno. Više informacija za tražite od lokalnog prodajnog predstavništva tvrtke Epson ili na stranici www.epson.eu/epa.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više