Sofine Moments popust za sve članice

Sofine moments je mjesto gdje mozete pronaći sve što vam treba za idealan poklon. Projekt je to koji vodi od ideje do realizacije.

No, osim već gotovog sadržaja kojeg možete kupiti, na raspolaganju je i kreacija jedinstvenog proizvoda za neki od vaših evenata, projekata i slično.

Stvaraju individualizirane proizvode koji će vas ili vašu tvrtku predstaviti, učiniti vas prepoznatljivim i ostaviti trag.

Privatna događanja, vjenčanja, dječji rođendani ili pak kongresi, konvencije, sportski eventi, nagradne igre… Sve što ima emociju i nama je važno.

Na njihovoj stranici možete pronaći već gotove pakete s hrvatskim ginovima kao što je Luftbremzer,  destilerija Rossi, kraft pivom San Servolo ili pak vinima vinarije Kaptol.

Također,  na raspolaganju su i razni setovi začina, pokloni od prirodne kozmetike, organskih sokova, kave, i gourmet proizvoda.

Svi pokloni osmišljeni su s ciljem da se zabavite, nešto naučite, kuhate, okušate se u miješanju koktela ili jednostavno uživate jer ste to zaslužili.

SVE WOMEN IN ADRIA ČLANICE OSTVARUJU PRAVO NA 10 POSTO POPUSTA NA KORPORATIVNE POKLONE. ZA POPUST KONTAKTIRAJTE [email protected]

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -