Kako stati na kraj znojenju na poslu?

Završetkom godišnjeg odmora naše tijelo se vraća u svakodnevnu rutinu i postaje aktivnije. Obveze koje nas dočekaju nakon povratka s odmora zahtijevaju povećanu aktivnost na poslu. A kad nastupe stresni trenuci, tijelo se pod pritiskom pojačano znoji.

Sjećate se onih vremena kad ste zaista željeli ostati smireni i sabrani, ali su vaše pravo stanje umjesto toga otkrili tamni kolutovi pod pazusima i znojni dlanovi? Stres je prirodni odgovor vašeg tijela na nešto što vaš um percipira kao prijetnju. On pokreće nalet adrenalina, kortizola i drugih hormona. Također uzrokuje porast broja otkucaja srca i naprezanje mišića, kako bi se vaše tijelo pripremilo na “borbu”.

Zašto se znojimo?

Ukratko, znojne žlijezde aktiviraju živci koji mogu biti osjetljivi na emocije, hormone i druge stresore. Kad osjetite stres, tjelesna temperatura raste, što pokreće i rad vaših znojnih žlijezda.


Pročitajte više: Kako spriječiti znojenje u ljetnim mjesecima?


Razlozi znojenja su mnogobrojni, ali ako imate pravog saveznika u borbi protiv znoja možete biti bez brige. Odradite sastanak s klijentima bez straha od neugodnih mirisa jer je Borotalco Active linija dezodoransa s 0% alkohola posebno dizajnirana da štiti od znojenja u trenucima kad smo najaktivniji. Mrlje ispod pazuha više ne moraju biti opterećenje tijekom radnog dana.

Učinkoviti saveznik protiv znojenja

Borotalco R&D laboratorij posvećen je istraživanju učinkovitih tehnologija i novih formula te uvodi Active liniju Borotalco dezodoransa, jedinstvenu inovaciju na tržištu s Odor-ConverterTM tehnologijom. Mikrokapsule čine liniju Active prvim Borotalco dezodoransima koji se aktiviraju znojem i pokretom, oslobađajući svjež miris. Ta nova tehnologija odgovara potrebama onih koji vode dinamičan i aktivan život i žele se osloniti na vrlo učinkovitog saveznika.

Iako u tradicionalnom dezodoransu mirisi brzo nestaju, Borotalco Active linija dezodoranasa osigurava dugotrajan miris. Odaberite svog zaštitnika u jednom od tri mirisa u sprej ili roll-on pakiranju: Limun i limeta, svježi pjenušavi miris citrusa koji reinterpretira izvornu aromu puderastog Borotalco mirisa na moderan način; Morske soli, svježi morski miris obogaćen balzamom od talka te Mandarina i neroli miris agruma i bergamota idealno je osvježenje i podsjećanje na tople ljetne dane.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -