Suosnivačica Bellabeata Urška Sršen na listi najuspješnijih osoba ispod 30 godina u Europi

Poznati hrvatsko-slovenski startup Bellabeat niže uspjeh za uspjehom. Nakon što je prošle godine na dodjeli The Europas nagrada proglašen najboljim zdravstvenim startupom, stižu nove dobre vijesti.

Slovenska poduzetnica i suosnivačica Bellabeata, Urška Sršen, uvrštena je na listu najuspješnijih osoba prestižnog časopisa Forbes „30 ispod 30“ u tehnologiji na području Europe.

Među najboljima na području tehnologije

Prestižni poslovni časopis Forbes svake godine objavljuje popis osoba mlađih od 30 godina koji su se u Europi istaknuli u svojoj industriji. Sada se na toj prestižnoj listi, na području tehnologije, našla i Slovenka Urška Sršen, koja se na listi našla i zbog činjenice da njezina tvrtka danas zapošljava 60 ljudi u San Franciscu, Shenzenu te kod nas, u Zagrebu.

Podsjetimo, Bellabeat provodi proizvode koji su namijenjeni zdravlju svake žene. Bellabeat je svoj početni fokus s trudnica, kasnije proširio na sve žene. Tako su tu njihovi poznati proizvodi Leaf, pametni nakit koji prati aktivnost, san i razinu stresa, Shell, koji prati razvoj trudnoće, te Balance, pametnu vagu koja pomaže u poboljšanju i očuvanju zdravlja i zdravog života. Svi su proizvodi povezani s pametnim telefonom i aplikacijom koja omogućuje praćenje i kasniju analizu podataka.

Njihov najprodavaniji proizvod je upravo Bellabeat Leaf, kojeg je prodano više od 30 000 komada u prva dva tjedna online prodaje, u iznosu većem od 20 milijuna kuna.

Tvrtka je već dobitnica brojnih priznanja i nagrada, a sada je njena suosnivačica uvršena na listu na kojoj bi se mnoge poslovne žene voljele naći i to na prvo mjesto. Kada uzmemo u obzira da Urška ima samo 26 godina, to je zaista impresivan uspjeh.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP U NJEMAČKOM BILDU

Udruga Glas poduzenika u njemačkom Bildu i mnogim drugim svjetskim medijima

Hrvatski turistički djelatnici, ugostitelji i poduzetnici odlučili su prošlog tjedna reagirati na afirmativan način i poslati pozitivnu poruku u svijet kako...