Autohtoni hrvatski suveniri idealan su poklon!

Prosinac je najsvečaniji mjesec, a uz to je i nezaobilazan posjet adventu. Programska događanja u svakom gradu Hrvatske šire se diljem zemlje. Sve bolja gastronomska ponuda hrane i pića, nezaobilaznih mekanih fritula te germknedli svaku godinu je sve bolja, ali nije stalo na tome. I suveniri su sve traženiji i kreativniji.

Istražili smo ponude suvenira i većina dolazi iz Kine. Naša poduzetnica Iva Šimeković svake godine uspješno širi i plasira već prepoznatljivu liniju suvenira proizvedenih isključivo u Hrvatskoj. Prepoznatljiv motiv srca s čipkom nalazi se na raznim uporabnim proizvodima poput šalica, boca za vodu, mirisa za auto i ostalih sitnica koje kao uspomena ili znak pažnje.

Mjesta na tržištu svakako ima, ali za dugoročan uspjeh treba se istaknuti kvalitetom, inovativnim dizajnom i cijenom. A da bi se napravio kvalitetan proizvod koji kvalitetno prezentira Hrvatsku potrebno je uložiti puno ljubavi, truda i rada. MCROATIA premium suveniri su linija proizvoda koju simboliziraju licitarsko srce kao jedan od nacionalnih simbola tradicijskog i autohtonog hrvatskog suvenira. Darivanje licitarskog srca oduvijek je bio znak simpatije i vjernosti.

Povezano: Kako je Iva Šimeković genijalnim potezom dobila marketing vrijedan desetke tisuća kuna

MCROATIA suveniri kao savršen poklon

Naglašavaju kako su proučavali etnografsku baštinu Hrvatske – od narodnih nošnji do čipke prilikom stvaranja sada već prepoznatljivog simbola. Na vanjski dio srca dodana je čipka, iako pojednostavljena. Još jedan element karakterističan za našu zemlju, prikazan je u motivu koji najčešće nalazimo u paškoj, lepoglavskoj i hvarskoj čipki od agave. Njega jedino proizvode redovnice u benediktinskom samostanu na istoimenom otoku.

Vanjski dio srca u koji je implementiran dobiveni uzorak čipke je krug, koji je inspiriran poznatom rozetom sa Šibenske katedrale Sv. Jakova. Spojem svih spomenutih elemenata nastao je sofisticiran simbol koji komunicira i ujedno spaja kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Izabrali smo neke od proizvoda koji su ujedno idealan poklon ako putujete u inozemstvo obitelji ili prijateljima!

Povezano: Iva Šimeković nakon uspjeha memory igre s ljepotama Hrvatske širi ponudu izvornih hrvatskih suvenira

Privjesak i magnet srce MCROATIA 

Ručno proizveden privjesak od smole koja se nanosi u specijalnoj komori kako bi se izbjegla zrnca prašine. Samim proizvodnim procesom i kontroliranim načinom izrade dobiva se visokokvalitetan proizvod jedinstven na tržištu. 

Staklene boce  

Boce koje se također ručno obrađuju dubinskim pjeskarenjem i bojanjem. Primjenom te tehnike dobivamo kvalitetan proizvod koji svojom osobnošću skreće pozornost svakoga tko dođe u doticaj s njime.

suveniri

Ako ste propustili kupiti svoj suvenir na adventu možete ga pronaći i na INI i TIFON benzinskim postajama!

Povezano: Iva Šimeković projektom Meet Croatia – Memory Croatia promovira ljepote Hrvatske

Članak napisan u suradnji s Ivom Šimenković, MCroatia.

Foto: MCROATIA, Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -