Svečane haljine za nadolazeće evente iz salona Elegance

Bliži se vrijeme božićnih domjenaka i svečanih večera. Većini zaposlenih žena božićni domjenci postali su jedini event u godini na kojem imaju priliku nositi svečane večernje haljine ili ekskluzivne koktel haljine. Stoga se, naravno, odjevnoj kombinaciji za božićni event pridodaje posebna pažnja – od odabira kroja, boje do materijala.

No, prije svega, važno je odabrati pouzdanu stručnu dizajnericu koja će vas savjetovati oko izbora odjevne kombinacije i prikladnih materijala te koja će vam garantirati vrhunsku izradu modela.

Svečane haljine modnog salona Elegance s potpisom Silvije Tržec

Modni salon Elegance, na čelu s dizajnericom Silvijom Tržec, već 24 godine svojim modelima po mjeri omogućuje klijenticama da u svakoj prigodi izgledaju elegantno, profesionalno i samouvjereno te prvenstveno, da se osjećaju dobro u onome što nose.

Silvija Tržec posebno ističe kako je mnogim ženama iznimno važno da se na svečanim eventima ne pojave u istoj odjevnoj kombinaciji kao netko drugi, stoga salon Elegance garantira da su svi modeli unikatni.

“Naše su klijentice već dugi niz godina prvenstveno poslovne žene i žene u diplomaciji koje su svjesne koliko je važno svaki dan izgledati lijepo i profesionalno, ali i koje imaju priliku i potrebu na svečane večere nositi unikatne haljine te koje cijene kvalitetu naše izrade” kažu u salonu Elegance.

Svečane_haljine_1

Ovisno o dress codeu eventa, važno je odabrati koji tip haljine želite obući. Koktel haljina je svečana kratka haljina koja se nosi u neformalnim prigodama. U Eleganceu ih izrađuju od finih kvalitetnih materijala u svim bojama i uzorcima po želi klijentica te savjetuju klijentice oko kroja koji im najbolje pristaje.

Svečane_haljine_2

S druge strane, večernja haljina je namijenjena izrazito svečanim prilikama. Večernje haljine u salonu Elegance su elegantne, profinjene te mogu biti duge ili kratke, ovisno o vrsti događaja i mjestu na kojem se nosi. Izrađuju ih također od najfinijih materijala kao što su cady, čipka, maroken, svila, organdi, taft i muslin, a kroj i model prilagođavaju osobi, stasu i figuri.

Osim modela koji su ovdje prikazani, u salonu se mogu kupiti gotovi modeli svečanih haljina, ali također nude i uslugu šivanja po narudžbi prema vašim mjerama i željama u svim veličinama.

“Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijentica najbolja nam je preporuka”, ističe Silvija Tržec kao glavnu referencu svoje kvalitete.

Članice Women in Adria imaju 20% popusta na gotovu robu izloženu u salonu, kao i na uslugu šivanja po mjeri.

Svečane_haljine_3

Izvor i foto: Elegance

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kendall Jenner tekila

Kako je Kendall Jenner potiho lansiranjem tekile povećala svoje bogatstvo

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Kendall Jenner, proširila je svoje carstvo i na industriju alkoholnih pića. Lansirala je tekilu naziva 818....