Svečane haljine za nadolazeće evente iz salona Elegance

Bliži se vrijeme božićnih domjenaka i svečanih večera. Većini zaposlenih žena božićni domjenci postali su jedini event u godini na kojem imaju priliku nositi svečane večernje haljine ili ekskluzivne koktel haljine. Stoga se, naravno, odjevnoj kombinaciji za božićni event pridodaje posebna pažnja – od odabira kroja, boje do materijala.

No, prije svega, važno je odabrati pouzdanu stručnu dizajnericu koja će vas savjetovati oko izbora odjevne kombinacije i prikladnih materijala te koja će vam garantirati vrhunsku izradu modela.

Svečane haljine modnog salona Elegance s potpisom Silvije Tržec

Modni salon Elegance, na čelu s dizajnericom Silvijom Tržec, već 24 godine svojim modelima po mjeri omogućuje klijenticama da u svakoj prigodi izgledaju elegantno, profesionalno i samouvjereno te prvenstveno, da se osjećaju dobro u onome što nose.

Silvija Tržec posebno ističe kako je mnogim ženama iznimno važno da se na svečanim eventima ne pojave u istoj odjevnoj kombinaciji kao netko drugi, stoga salon Elegance garantira da su svi modeli unikatni.

“Naše su klijentice već dugi niz godina prvenstveno poslovne žene i žene u diplomaciji koje su svjesne koliko je važno svaki dan izgledati lijepo i profesionalno, ali i koje imaju priliku i potrebu na svečane večere nositi unikatne haljine te koje cijene kvalitetu naše izrade” kažu u salonu Elegance.

Svečane_haljine_1

Ovisno o dress codeu eventa, važno je odabrati koji tip haljine želite obući. Koktel haljina je svečana kratka haljina koja se nosi u neformalnim prigodama. U Eleganceu ih izrađuju od finih kvalitetnih materijala u svim bojama i uzorcima po želi klijentica te savjetuju klijentice oko kroja koji im najbolje pristaje.

Svečane_haljine_2

S druge strane, večernja haljina je namijenjena izrazito svečanim prilikama. Večernje haljine u salonu Elegance su elegantne, profinjene te mogu biti duge ili kratke, ovisno o vrsti događaja i mjestu na kojem se nosi. Izrađuju ih također od najfinijih materijala kao što su cady, čipka, maroken, svila, organdi, taft i muslin, a kroj i model prilagođavaju osobi, stasu i figuri.

Osim modela koji su ovdje prikazani, u salonu se mogu kupiti gotovi modeli svečanih haljina, ali također nude i uslugu šivanja po narudžbi prema vašim mjerama i željama u svim veličinama.

“Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijentica najbolja nam je preporuka”, ističe Silvija Tržec kao glavnu referencu svoje kvalitete.

Članice Women in Adria imaju 20% popusta na gotovu robu izloženu u salonu, kao i na uslugu šivanja po mjeri.

Svečane_haljine_3

Izvor i foto: Elegance

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više