Konferencija o novim tehnologijama u nabavi kojoj morate prisustvovati

Naša članica Renata Ivaštinović nedavno je pokrenula svoj biznis NABAVA PLUS i u suradnji s Hrvatskom udrugom nabavne djelatnosti (HUND) organizira konferenciju o novim trendovima u nabavi. Sponzor i domaćin konferencije je Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Što: Konferencija “Nove tehnologije u nabavi – generator poduzetničkog uspjeha”

Tko: NABAVA PLUS, SAVVY BUSINESS ENGENEERING, SIGMA BUSINESS CONSULTING, CAD-ING, HUMANAGEMENT, HUND i EKONOMSKI FAKULTET

Konferencija o promjenama i tehnologiji u nabavi

Zašto: Nabavne organizacije očekuje radikalna promjena. Digitalne platforme i tehnologije potpuno će promijeniti način na koji većina nabavnih organizacija posluje. U suvremenom poslovanju isprepleteni su nabava i prodaja, dobavljači i nabavljači, proizvodi i usluge, ljudi i informacijske tehnologije.

Primjena suvremenih tehnoloških rješenja u nabavi više nije samo stvar izbora. Ona doprinosi jačanju konkurentnosti i ostvarenju profita, pa je neophodna kako bismo opstali i razvijali se na globalnom tržištu.

Cilj ove mini konferencije je istaknuti da globalne promjene već sada neizbježno utječu na naše poslovanje, ali i da nam tehnologija nikada nije bila dostupnija po pitanju vremena, znanja, cijene, infrastrukture. Stoga želimo potaknuti sadašnje i buduće djelatnike nabave, kao i one koji s organizacijama nabave surađuju, na usvajanje novih vještina i poslovnih modela.

tehnologija u nabavi

Tako stvaramo nove vrijednosti i postajemo pokretači razvoja. Govorit ćemo o tome kako nas tehnologija povezuje, kako utječe na naše poslovanje, koje su to vještine managera nabave novog doba, trebamo li se bojati promjena i kako doći do sredstava za nove tehnologije.

Kada: 02.03.2018. od 9-12 sati

Gdje: Ekonomski fakultet Zagreb, Trg J. F. Kennedyja 6, dvorana 7 (centralna zgrada, 1. kat)

Ulaz: slobodan, uz prethodnu prijavu.

Rok za prijavu: 28. veljače 2018.

Prijave: [email protected]

Više o konferenciji i sudionicima pročitajte na http://nabava.plus/strucna-konferencija

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više