Konferencija o novim tehnologijama u nabavi kojoj morate prisustvovati

Naša članica Renata Ivaštinović nedavno je pokrenula svoj biznis NABAVA PLUS i u suradnji s Hrvatskom udrugom nabavne djelatnosti (HUND) organizira konferenciju o novim trendovima u nabavi. Sponzor i domaćin konferencije je Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Što: Konferencija “Nove tehnologije u nabavi – generator poduzetničkog uspjeha”

Tko: NABAVA PLUS, SAVVY BUSINESS ENGENEERING, SIGMA BUSINESS CONSULTING, CAD-ING, HUMANAGEMENT, HUND i EKONOMSKI FAKULTET

Konferencija o promjenama i tehnologiji u nabavi

Zašto: Nabavne organizacije očekuje radikalna promjena. Digitalne platforme i tehnologije potpuno će promijeniti način na koji većina nabavnih organizacija posluje. U suvremenom poslovanju isprepleteni su nabava i prodaja, dobavljači i nabavljači, proizvodi i usluge, ljudi i informacijske tehnologije.

Primjena suvremenih tehnoloških rješenja u nabavi više nije samo stvar izbora. Ona doprinosi jačanju konkurentnosti i ostvarenju profita, pa je neophodna kako bismo opstali i razvijali se na globalnom tržištu.

Cilj ove mini konferencije je istaknuti da globalne promjene već sada neizbježno utječu na naše poslovanje, ali i da nam tehnologija nikada nije bila dostupnija po pitanju vremena, znanja, cijene, infrastrukture. Stoga želimo potaknuti sadašnje i buduće djelatnike nabave, kao i one koji s organizacijama nabave surađuju, na usvajanje novih vještina i poslovnih modela.

tehnologija u nabavi

Tako stvaramo nove vrijednosti i postajemo pokretači razvoja. Govorit ćemo o tome kako nas tehnologija povezuje, kako utječe na naše poslovanje, koje su to vještine managera nabave novog doba, trebamo li se bojati promjena i kako doći do sredstava za nove tehnologije.

Kada: 02.03.2018. od 9-12 sati

Gdje: Ekonomski fakultet Zagreb, Trg J. F. Kennedyja 6, dvorana 7 (centralna zgrada, 1. kat)

Ulaz: slobodan, uz prethodnu prijavu.

Rok za prijavu: 28. veljače 2018.

Prijave: [email protected]

Više o konferenciji i sudionicima pročitajte na http://nabava.plus/strucna-konferencija

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mjere za srpanj

Objavljene su mjere za srpanj za mikropoduzetnike, uz neke izmjene!

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je nove potpore za očuvanje radnih mjesta za mikropoduzetnike, odnosno gospodarske djelatnosti koje zapošljavaju do 10...