Tri mame poduzetnice pričat će o biznisu i majčinstvu na ovogodišnjoj konferenciji za mame poduzetnice!

Pripreme za novu Konferenciju za mame poduzetnice i sve koje to planiraju postati u punom su jeku, a osim već najavljenih triju fantastičnih predavačica, svoje će iskustvo 17. rujna podijeliti i Snježana Fember Mateša, Slavica de Jong i Nina Beg.

Osam godina slavimo majčinstvo u biznisu

Konferencija se održava već 8 godina, a cilj joj je ohrabriti u poslovnim pothvatima nove i buduće mame, uvesti ih u svijet porodiljnih dopusta i upoznati s radostima i poteškoćama koje bi ih mogle dočekati na tom putu. U nizu predavanja ove tri inspirativne žene, upoznat će nas sa svojim poslovima, stresovima koje oni donose i divnom dječicom koju su pored posla odgojile.


Pročitajte više: Kako je poduzetnicama majčinstvo unaprijedilo biznis?


Snježana Fember Mateša: ‘Financije mog malog biznisa’

Snježana osim dugogodišnjeg iskustvo u međunarodnim kompanijama na vodećim pozicijama u računovodstvu, financijama i kontrolingu, ima i dvoje djece. Njeno znanje i iskustvo često se pokazuju korisnim mladim nadama hrvatskog poslovnog svijeta. Osim impresivnog životopisa, Snježana je iskusila rad uz drugo dijete bez dana porodiljnog. Na predavanju Financije mog malog biznisa, progovorit će o svom poslovnom putovanju, i osvrnuti se na to kako to izgleda biti majkom i poduzetnicom u isto vrijeme.


Pročitajte više: Nakon što je ostala sama s djetetom, Snježana Fember odlučila je preokrenuti svoj život i pokrenuti posao, a kćer joj je bila glavni motiv za to


Slavica de Jong: ‘4 djece i posao koji voliš – nemoguća misija ili san koji živiš?

Osim što je poznata po suprugu koji uvodi četverodnevno radno vrijeme, ova je zanimljiva Splićanka majka četvero djece, Youtube vlogerica i content kreatorica. Završila je Ekonomiju okoliša, a nakon rođenja drugog djeteta odlučila je ostati kod kuće i svoje iskustvo dijeliti s drugima. Ubrzo se hobby pretvorio u nešto puno veće, a ona će na konferenciji održati predavanje na temu balansiranja posla i četvero djece te objasniti kako se nosi sa stresom koji nosi svaki takav dan.


Pročitajte više: Kako cool mame balansiraju majčinstvo i posao


Nina Beg: ‘Noćni život ili noćni podoj’

Ova uspješna poduzetnica i majka dviju djevojčica, bavi se organizacijom zabavnog programa na različitim događanjima. Surađuje osim s domaćim i sa stranim poduzećima, a osim po danu, nekad njeno poslovanje zahtijeva i angažman noću. Za konferenciju je pripremila pregršt situacija s kojima se susretala, nepravdama i povratku poslu nakon poroda. Osvrnut će se i na očekivanja kojima je sama sebe opterećivala i objasniti kako je shvatila kada treba sebe staviti na prvo mjesto.

Prijavite se!

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sport i menstruacija

Sport i menstruacija: poznavanje menstrualnog ciklusa ih može savršeno ujediniti

Bilo da ste profesionalna ili rekreativna sportašica, poznavanje načina na koji vaš ciklus utječe na trening ključno je za postizanje vašeg...
- Advertisment -