Trodnevni seminar za žene Womanary “Budite zvijezda svog života”, uz posebnu ponudu za Women in Adria članice

Trodnevni seminar za žene Womanary zauzet će mjesto u Opatiji, od 7. do 9. listopada 2016. godine. Projekt je zamišljen kao spoj znanja, radionica, relaksacije i glamura kroz Gala večeru, a namijenjen je svakoj ženi u svakoj životnoj ulozi.

Trodnevni seminar za žene Womanary

Predavačice i sudionice Womanary opisuju kao projekt koji je – jedinstven, poticajan, ženstven, snažan, budi ljubav, radost i zajedništvo!

Poseban interes pobuđuju  vrhunske predavačice i predavanja koja će svakoj polaznici pomoći da stekne samopouzdanje, ljubav prema sebi i svom životu te postigne balans uma, duha i tijela.

seminar_za_žene_Womanary2

Women think pink, Woman in me, Women in world, Women & Pleasure, Women in time, Women all in one, Women, live it! – imena su radionica i predavanja kroz koja će voditi predavačice koje su najavile kako se ovom vikendu jako vesele.

“Projekt Womanary lokalni je odgovor na globalni pokret osvještavanja ženske snage i ženstvenosti koji se u posljednjih nekoliko godina spontano pokrenuo diljem planete. Womanary predavački tim, kao i koncept događanja dio su moje čudesne stvarnosti i velika mi je čast biti dio ove priče”, otkrila je jedna od predavačica Irena Lučić.

Womanary  je prilika da uđete u svoju esenciju, osvijestite ljepotu svoga postojanja i unaprijedite kvalitetu svoga  života – naglašava idejna začetnica ovog inovativnog koncepta Tamara Zubak iz udruge Kvaliteta življenja.

seminar_za_žene_Womanary3

Posebna ponuda za WIA članice

  • Inicijalni paket „OPCIJA 1 (za jednu osobu)“umjesto 1.650,00 kn iznosi 1.300,00 kn;
  • Inicijalni paket „OPCIJA 2 (sa noćenjem za jednu osobu)“ umjesto 2.200,00 kn iznosi 1.900,00 kn;
  • Inicijalni paket „OPCIJA 3 (sa noćenjima za dvije osobe)“ umjesto 3.850,00 kn iznosi 3.400,00 kn.

Svojim programom Womanary se obraća baš svakoj ženi jer tri dana provedena u inspirativnom okruženju pomoći će da se kroz zabavu I zajedništvo, steknu znanja I vještine koje nam služe u svakodnevnom životu, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim okolnostima.

Sve o projektu koji je pobudio interes žena diljem Lijepe naše, ali I šire pogledajte na službenoj internetskoj stranici WOMANARY, s upitima se možete obratiti na službeni mail [email protected]

Pridružite nam se već danas, podržimo jedna drugu jer kad se žene udruže, čuda se događaju!

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...