Zaposli se u turizmu – zapošljavaju se stručni suradnici diljem obale

S ljetnim vrućinama nije isparila i ponuda poslova. Dapače, ponuda poslova, a posebno onih u kategoriji ‘Turizam i ugostiteljstvo’ se konstantno povećava. Iako je često percepcija da se poslovi unutar navedene kategorije odnose na sezonski rad i niže pozicije, sam pogled na MojPosao portal otkriva drugačiju sliku.

Poslovi u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo

Izdvajamo nekoliko trenutno aktivnih oglasa s portala:

Jadranski luksuzni hoteli d.d. traže stručnog suradnika za investicije. Od budućeg zaposlenika očekuje se visoka stručna sprema i relevantno radno iskustvo. U pitanju je stalni radni odnos, a svoju prijavu možete poslati putem linka. Naglašavamo da je rok prijave blizu pa požurite!

Ukoliko ste stručnjak u području financija, točnije kontrolinga, mogao bi vas zanimati otvoren natječaj hotelske kuće Hoteli Živogošće d.d. Poslodavac navodi dodatne pogodnosti sukladno menadžerskom ugovoru. Prijavite se najkasnije do 12. kolovoza.

U Zagrebu zapošljava jedan od vodećih portala u području grupne kupovine, Kupi Me d.o.o. Ukoliko želite raditi na poziciji voditelja ključnih kupaca u turizmu, nemojte propustiti priliku za prijavu.

Lošinj Hotels&Villas zapošljavaju više novih djelatnika: asistent voditelja restorana, šef kuhinje, barmen, konobar i sommelier. Informacije o radnim uvjetima, ali i obvezama možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 20. kolovoza.

Sunčani Hvar d.d. je u potrazi za dodatnim djelatnicima koji imaju iskustvo rada u visokokategoriziranim hotelima. Više informacija možete pronaći u oglasima za konobara i barmena.

Kakvu plaću možete očekivati?

Posjetite servis MojaPlaća na web stranici www.mojaplaca.hr i istražite potencijalnu plaću. Servis vam omogućuje informaciju o prosječnom iznosu neto plaće ovisno o vašoj stručnoj spremi, dosadašnjem radnom iskustvu, regiji, spolu, dobi te ostalim bitnim stavkama.

Autor: MojPosao

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više