Pružite bedrima svilenkastu mekoću pomoću Twigs gela

30% žena* pati od iritacije kože nastale trljanjem unutarnje strane bedara prilikom nošenja haljina i suknji na gole noge, a kako do sada nije postojalo adekvatno rješenje, ponekad ste i izbjegavali nošenje omiljene haljine. Sada vam predstavljamo novi Twigs gel protiv trljanja kože – inovativnu, praktičnu i sigurnu zaštitu kože unutarnje strane bedara. Idealna je to prilika da ponovno zavolite svoje ljetne haljine.

Twigs gel – za nježnija bedra

Twigs gel protiv trljanja kože ima preventivnu namjenu. Nanosi se prethodno aktivnosti koja izaziva iritaciju. Suši se na kontakt i pruža trajni svilenkasti osjećaj olakšanja.

Twigs gel protiv trljanja kože je proziran i nemastan, ne ostavlja tragove ni mrlje, nema mirisa ni bojila, a sve to kako bi zadržali samopouzdanje gole kože. Ne sadrži parabene, ni konzervanse.

Ovaj proizvod je višenamjenski. Primijenjen je za muškarce i žene koji pate od iritacije kože nastale trljanjem na raznim područjima tijela – poput bedara, pazduha, ispod grudi, dijelovi stopala itd. Idealan je protiv iritacije nastale radi prekomjerene težine, prilikom sportskih aktivnosti (biciklizam, trčanje itd.) ili pak dugotrajnog mirovanja ili ležanja.

Više o Twigs proizvodima potražite na www.my-twigs.com

Preporučena cijena: 69,90kn.

Potražite u odabranim ljekarnama.

*Rezultati na temelju ankete provedene na uzorku od 500 ispitanih žena, različite dobi, oblina i veličina.

 

Twigs_gel_2

Foto: Twigs

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više