Isprobali smo tretmane u Body creator centru i u manje od 2 mjeseca postigli super rezultate!

Od samog ulaska u Body Creator centar jasno je da se ovdje radi ne samo na mršavljenju nego na potpunom i dugoročnom preoblikovanju tijela (i života). Svatko tko ima veći višak kilograma zna da mu to utječe i na ostale aspekte života. Nikada ne možete biti u potpunosti zadovoljni sobom dokle god niste zadovoljni i odrazom u ogledalu. Kod većeg viška ne radi se samo o estetskom, nego i o zdravstvenom problemu. Svi želimo učinkovito mršavljenje, no kako to izgleda u praksi?

Inicijalno mjerenje i početak

U Body Creatoru znaju kako, a to se vidi i kroz njihov individualno prilagođen sistem i cjelokupnu ponudu. Oni su tu za vas, otkada prvi puta dođete pa sve dok ne izađete sa 3, 5, 10 ili 20 kilograma manje. Uz vas su i nakon toga pa tako s njima nikada nećete svjedočiti jo-jo efektu, brzom povratku kilograma ili vraćanju starim (lošim) navikama.

Naime, kada postignete svoje željene rezultate i izgubite više od 10 ili 20 kilograma, imate besplatno vježbanje u termo kapsulama godinu dana ili više, ovisno o tome koliko ste izgubili. Još jedna motivacija!

Pri prvom dolasku obavlja se inicijalno mjerenje uz posebno mjerilo kako bi se nakon određenog perioda znalo točno na kojem djelu tijela su centimetri zabilježeni. Svi znamo da kod ručnog mjerenja uvijek postoji mogućnost pogrešnog mjerenja s obzirom na mjesto na kojem mjerite. Ovim inovativnim metrom s visinomjerom to se ne može dogoditi.

Nakon toga susret s istinom – vaga. Ova u Body creatoru je još bolnije iskrena jer, osim što pokazuje kilograme, daje i rezultate BMI, % masne mase, količinu kalorija za bazalni metabolizam i količinu vode u tijelu sve  kako bi se vidjelo pravo stanje vašeg organizma. Nakon toga slijedi savjetovanje o prehrani i kreiranje programa prilagođenog upravo vama.

učinkovito mršavljenje

Učinkovito mršavljenje kroz individualan pristup

Prvih 5 dana preporučuje se jesti samo voće i povrće i poseban izbor namirnica kako bi se napravio detox i tijelo pripremilo na daljnji gubitak masnih naslaga i zdravije prehrambene navike. U centru ćete dobiti smjernice i popis preporučenih namirnica kako bi maksimalno iskoristili dobrobiti ove metode vježbanja i mršavljenja. Kilograme ćete gubiti i bez potpunog pridržavanja predloženog programa, no rezultati neće biti toliki kao uz pridržavanje. Cilj je da steknete nove zdrave navike, bez gladovanja i bez odricanja većine onoga što volite. 

Ciljana metoda smanjuje brojke na vagi

Ja sam, s prekidima, provela gotovo 2 mjeseca vježbajući u Body Creator centru u Rudešu (Anina 80) i izašla 4,5 kg lakša. Tamošnje djelatnice su svaki put bile izuzetno ljubazne i prepune motivacije i onda kada je sama nisam imala. Atmosfera je takva da se osjećate kao kod kuće!

Prije i nakon svakog vježbanja stanete na vagu kako biste iz termina u termin zaista transparentno pratili rezultate. Izvrsna je to metoda i ako se, primjerice, za vikend malo opustite, to odmah i primijetite te tako u novom tjednu možete dati malo više od sebe.

Vježbala sam 2x tjedno u popularnoj termo kapsuli 25 – 30 minuta, a nakon toga provela 20-tak minuta u infra crvenoj kapsuli . Tijekom nekih dolazaka ciljano bih kombinirala i navedeno s aparativnom limfnom drenažom u trajanju od 20-ak minuta.

Prije vježbanja u termo kapsuli preporučuje se omotati tijelo posebnom folijom koja potpomaže znojenje i pospješuje gubitak masnih naslaga na točno ciljanim dijelovima tijela. Sama termo kapsula zagrijava se na 37 stupnjeva, nakon čega optimalno održava toplinu.

Iz dana u dan broj ponavljanja vježbi se povećava kako biste tijelo što prije naviknuli na veću potrošnju. Tako vježba koja vam prvi put djeluje neizvedivo, nakon trećeg puta postaje znatno lakša.

Kombinacija kapsule i znojenja koje potiču temperatura i folija, utječe na značajan gubitak na vagi koji se vidi odmah nakon tretmana. Brojka se smanjuje još i više ako nakon kapsule sjednete u infra kapsulu. Ona je izvrsna i za one koji ne podnose vrućinu jer vam je glava vani. Vama će to predstavljati odmor, a tijelo će izbaciti još više toksina i viška tekućine i čak do 300 kalorija.

Blagodati limfne drenaže

Ovisno kakvo je stanje vašeg organizma i što želite postići, u centru će vam savjetovati kombinaciju tretmana najboljih za vas. Ja sam isprobala aparativnu limfnu drenažu. Radi se o terapiji koja čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma, a ujedno poboljšava prokrvljenost i opskrbu organizma kisikom i hranjivim tvarima. Sam tretman je ugodan i opuštajući, a ljubazne djelatnice su cijelo vrijeme u blizini u slučaju da vam zatreba nešto.

Osim toga, nudi se i LPG Endermologie vakumska masaža koja je idealna za prevenciju celulita. To je jedina metoda koja djeluje na celulit nakupljen u unutar vezivnog tkiva, a koji je odgovoran za nastanak tzv. narančine kore.

Zaključak

Dok sam dolazila na tretmane vidjela sam žene (i pokojeg muškarca) svih generacija i fizičkih predispozicija. Body Creator ima toliko metoda koje individualno prilagođava tako da na istom mjestu možete izgubiti veliki višak kilograma, održavati kilažu kojom ste zadovoljni, raditi na smanjenju celulita ili jednostavno vježbati da biste se dobro osjećali. Djelatnice su tu za vas u svakom trenutku pazeći da pravilno izvodite vježbe i dajući poticaj za odrađivanjem trbušnjaka više. Bez osude, krivnje i uz puno dobronamjernih savjeta, ovo je mjesto s kojeg ćete otići ponosni na sebe i svoje rezultate!

WiA članice imaju 50% popusta na redovne cijene personaliziranih tretmana mršavljenja i dodatnih 10% popusta na sve akcijske cijene koje se nude direktno u Body Creator centrima u Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Autor: Maja Kos

Fotografije: vlastita arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Novi Način najbržima osigurao besplatne građevinske konzultacije

Novi način je građevinski projektantski ured u području projektiranja nosivih konstrukcija, sanacija i rekonstrukcija postojećih građevina s iskustvom na domaćem i...