Priuštite si pozitivan dan i umjesto na špicu, dođite na radionicu

Dosta vam je negativnih vijesti, nezadovoljnih ljudi, dosta vam je briga, stresa, unutarnje praznine? Kome nije! Zašto ne biste od svega pobjegli na barem jedan dan, dan nakon kojeg ćete kući ponijeti dobro raspoloženje, bistre misli, optimistični pogled na svakodnevne obaveze, ali i svoj život općenito?

Za takav bijeg ne morate promijeniti kontinent – dovoljno je odvažiti se i otići na ‘Pozitivan dan’, konferenciju koja se u listopadu održava u zagrebačkom hotelu Westin. Tko stoji iza ove priče? Žene dovoljno hrabre da usprkos ovoj krizi rade na sebi i u danom trenutku napuste poslove koji ih ne ispunjavaju te da ujedine svoja bogata znanja i iskustva ne bi li ih podijelile s vama – za pozitivne promjene u vašim životima.

Radionice Pozitivan dan

‘Promijeni život i ostvari san, dođi na Pozitivan dan’, misao je vodilja cijelog projekta kojemu je ideja i cilj ujediniti um, duh i tijelo u jednu cjelinu kako bi svaki pojedinac sa što manje stresa i napora uspio ispuniti svoja vlastita očekivanja, ostvariti svoje želje i ciljeve i uživati u onim malim stvarima koje ipak svima nama najviše znače.

“Pozitivan dan” održao se 3. listopada u hotelu Westin u Zagrebu, gdje je prisustvovalo stotinjak sudionika koji su kroz predavanja iskusnih predavača mogli čuti predstavljanje tehnike kojima se na brz i jednostavan način može uvelike pomoći u tome da svoju svakodnevicu učine dinamičnijom, kvalitetnijom i pozitivnijom. Kroz EFT, Heal your life, ThetaHealing, Bars access, Anđele, Jogu i Ples svatko od njih zasigurno je pronašao nešto za sebe.

Kreativnost i inspiracija nastavlja se i nakon konferencije gdje će naše predavačice kroz trosatne radionice; ‘Umjesto na špicu, dođi na radionicu’, subotama prijepodne, pobliže predstaviti svoju tehniku, a svi će moći odabrati radionicu koja ih je najviše privukla i za koju smatraju da je najbolja za njih. Kroz radionice moći ćete kontinuirano raditi na sebi i na taj način otvoriti sasvim nove vidike i prilike.

Sve radionice počinju u 10 sati i traju do 13 sati, u hotelu Sherton, Zagreb.

Termini i teme radionica:

17.10.2015. Danijela Medaković – Tapkanjem do balansa

24.10.2015. Mirjana Petković – Promijenite misli, zavolite sebe

31.10.2015. Martina Tišljar Delić – Prijateljstvo s Anđelima

07.11.2015. Božena Pleš – Pokret – glavni pomagač našeg duhovnog svijeta

14.11.2015. Sandra Ratković i Valentina Lukić – Joga – Život u balansu

21.11.2015. Adela Franceković Sribebica – Pristup svjesnosti – odgovori su u nama

Sve informacije o radionicama možete pronaći na web adresi www.pozitivan-dan.com, a svoje nam prijave šaljite na e-mail: [email protected], ili jednostavno nazovite naše organizatorice Mirjanu Petković na broj mobitela 098/352822, ili Danijelu Medaković na 095/54 888 05.

Cijena radionica je 299kn, a za članice WiA 249kn.

Foto: Pozitivan dan

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više